SİVASSPOR - FENERBAHÇE MUHTEMEL 11 BELLİ OLDU: Sivasspor Fenerbahçe Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Fenerbahçe Sivas Maçı Şifresiz Mi?

Sivasspor ile Fenerbahçe maçı için nefesler tutuldu. 22 Nisan Pazartesi günü karşı karşıya gelecek olan Sivasspor Fenerbahçe maç kadrosu oluştu. Trendyol Süper Lig'de 36. kez karşı karşıya gelecek olan Sivasspor Fenerbahçe hakemi kim merak edildi. Peki, Sivasspor Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda? İşte yanıtı..

SİVASSPOR - FENERBAHÇE MUHTEMEL 11 BELLİ OLDU: Sivasspor Fenerbahçe Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Fenerbahçe Sivas Maçı Şifresiz Mi?

Avrupa karşılaşmalarına veda eden Fenerbahçe ligde oynayacağı 33. hafta karşılaşması için hazırlıklarını tamamladı. Sezonun en kritik karşılaşmalarından olan Sivasspor deplasmanına çıkacak olan Fenerbahçe hazırlıklarını tamamladı. Sahaya 3 puan parolasıyla çıkacak olan Fenerbahçe’de Oosterwolde forma giyemeyecek. Peki, Sivasspor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Sivasspor Fenerbahçe muhtemel 11..

SİVASSPOR - FENERBAHÇE SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Trendyol Süper Lig 33. haftaya Fenerbahçe Sivasspor karşılaşmasıyla son verildi. Deplasmanda galibiyet arayan sarı lacivertli ekip, haftanın kapanış karşılaşması olan Sivasspor maçı için hazırlıklarını tamamladı. 22 Nisan Pazartesi günü saat 20.00’de başlayacak olan Sivasspor - Fenerbahçe maçı 4 Eylül Stadyumu’nda oynanacak. Sivasspor - Fenerbahçe maçını Cihan Aydın yönetecek. beIN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak olan Sivasspor - Fenerbahçe karşılaşması öncesinde 7 isim sarı kart ceza sınırında yer aldığı için Edin Dzeko, Dusan Tadic, Michy Batshuayi, Cengiz Ünder, Mert Müldür, Ferdi Kadıoğlu ve Rodrigo Becao, kart görmesi durumunda Beşiktaş derbisinde yer alamayacak.

FENERBAHÇE MUHTEMEL 11

Livakovic, Osayi, Çağlar, Djiku, Ferdi, İsmail, Fred, İrfan Can, Szymanski, Tadic, Dzeko

SİVASSPOR MUHTEMEL 11

Nikolic, Murat Paluli, Poungouras, Appindaygoye, Camara, Uğur Çiftçi, Koita, İbrahim, Bartuğ Elmaz, Menig, Rey Manaj