Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sivasspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig’in 16.

Trendyol Süper Lig’in 16. haftasında erteleme maçında Sivasspor ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Takımdaki eksiklere rağmen galibiyet arayacak olan Galatasaray, Sivasspor’un kendi sahasında rakibi karşısında üstünlük kurma hedefinde. Maçın detayları ve canlı anlatımı haberimizde…

Sivasspor – Galatasaray Maçı Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Bülent Uygun’un yönetimindeki Sivasspor ile Okan Buruk’un liderliğindeki Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 16. haftasında karşılaşacak. Maç, BG Group 4 Eylül Stadyumu’nda oynanacak ve Zorbay Küçük tarafından yönetilecek. Peki, Sivasspor – Galatasaray maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Sivasspor – Galatasaray müsabakası 17:00’de başlayacak. Maçın canlı yayını beIN Sports 1 kanalından izlenebilecek. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve detayları fanatik.com.tr’de bulunabilecek.

Muhtemel İlk 11’ler:

Galatasaray: Muslera, Kaan, Nelsson, Abdülkerim, Kazımcan, Torreira, Kerem Demirbay, Zaha, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Halil

Sivasspor: Ali Şaşal, Alaaddin, Appindangoye, Caner, Uğur, Hakan, Charisis, Saiz, Kvet, Barrow, Koita

VAR Hakemi Alper Ulusoy:

Trendyol Süper Lig 16. hafta erteleme maçının VAR hakemi Alper Ulusoy olacak. Mücadelede AVAR görevini ise Özgür Yankaya ve Süleyman Özay üstlenecek.

Tarihler Arasındaki Rekabet:

Sivasspor ile Galatasaray arasında oynanacak olan mücadele, lig tarihinde 35. kez gerçekleşecek. İki takım arasında oynanan 34 maçın 21’ini Galatasaray kazanırken, Sivasspor 7 kez galip geldi ve 6 maç berabere sona erdi.

Galatasaray’da 8 Eksik:

Galatasaray, Sivasspor maçına önemli eksiklerle çıkacak. Konyaspor maçında sarı kart gören Barış’ın yanı sıra sakatlıkları devam eden Sanchez, Icardi, Oliveira, Boey ve Afrika Kupası’nda olan Ziyech ve Bakambu kadroda yer almayacak.

Sivasspor’da 3 Eksik:

Sivasspor cephesinde ise Manaj’ın sarı kart cezalısı olması, N’Jie ve Ahmed Musa’nın Afrika Kupası’nda yer alması takımı olumsuz etkileyecek. Sakatlığı yeni geçen Emrah Başsan ise maçta görev alabilir.

Abdülkerim Sarı Kart Sınırında:

Galatasaray’ın genç oyuncusu Abdülkerim Bardakcı, Sivasspor maçı öncesinde sarı kart sınırında bulunuyor. Eğer bu maçta sarı kart görürse, cezası nedeniyle 20. haftadaki Kayserispor maçında forma giyemeyecek.

Okan Buruk ve Bülent Uygun Rekabeti:

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, bugüne kadar 2 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Okan Buruk’un ekipleri iki maçı da kazandı.

Galatasaray’ın Başarılı Performansı:

Galatasaray, Süper Lig’de Hatayspor’a mağlup olduktan sonra oynadığı 6 maçta sadece 1 kez puan kaybetti. Alanyaspor, Pendikspor, Adana Demirspor, Karagümrük ve Konyaspor’u yenerken, Fenerbahçe ile berabere kaldı.

Gözler Abdülkerim Bardakcı Üzerinde:

Icardi’nin yokluğunda Konyaspor’a 2 gol atarak başarılı bir performans sergileyen Abdülkerim Bardakcı, Sivasspor karşılaşmasında da büyük bir rol üstlenecek. Teknik Direktör Okan Buruk, genç oyuncudan hücum performansıyla öne çıkmasını istiyor.