Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Siyah Kalp Dizisi Sumru Kimdir? Ece Uslu Kimdir, Ece Uslu Kaç Yaşında? Ece Uslu Oynadığı Diziler

Siyah Kalp dizisiyle ekran macerasına kaldığı yerden devam eden Ece Uslu yeni adresine geçti. Siyah Kalp dizisinde Sumru rolüne bürünen Ece Uslu oynadığı diziler araştırıldı. Peki, Siyah Kalp dizisi Sumru kimdir? Ece Uslu kimdir, kaç yaşında? İşte yanıtı..

Siyah Kalp dizisiyle ekran

Show TV ekranında yayınlanan Siyah Kalp dizisinde Sumru karakteri dikkat çekti. Genç yaşta ikizlerini terk eden Sumru varlıklı iş adamı Samet ile evlendi. Siyah Kalp dizisinde Sumru karakteriyle izleyicilerin karşısına çıkan Ece Uslu kariyeri hız kesmedi. Peki, Siyah Kalp dizisi Sumru kimdir? Ece Uslu kimdir, Ece Uslu kaç yaşında? İşte Ece Uslu oynadığı diziler..

SİYAH KALP DİZİSİ SUMRU KİMDİR?

Siyah Kalp dizisinde Sumru genç yaşta ikizlerini terk etti. varlıklı iş adamı Samet ile evlenen Sumru yıllar sonra ikizleri Nuh ile Melek’le karşılaştı. Annelerinin kim olduğunu öğrenip Kapadokya’ya gelen ikiz kardeşler geldikleri ihtişamlı konakta Cihan ve Sevilay’la karşılaştı.

ECE USLU KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

1974 İzmir doğumlu İzmir Devlet Tiyatrosu’nda bale ve müzik eğitimi alan Ece Uslu Türk Koleji, Eseniş ve Evrim kolejine girdi. Başak Gürsoy Mankenlik Ajansına’na bağlı olarak çalışıyor.

ECE USLU OYNADIĞI DİZİLER

Son Ders: Aşk ve Üniversite (2008)

Elveda Derken(2007) – Lale

Sırça Köşk (2006) – Cahide Kutlu

Büyü (2004)

Aşkımızda Ölüm Var (2004) – Pervin

Zerda (2002)

Bana Abi De (2002) – Zeynep

Kara Melek (1996) – Şule Saylan

ECE USLU INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN