Siyasi Parti yönetici bulmak için sponsorlu ilan çıktı

Bir siyasi Parti'nin Kocaeli'de teşkilatlanma çalışmalarını üstlenen kişi, hem yönetici hem de üye bulmak için ilginç bir yol seçti. Sosyal Medya Platformundan sponsorlu ilan veren yetkili, bu sayede çok yakın biri sürede, 2 ilçenin yönetiminin ve ardından il yönetiminin oluşacağını söyledi.

Siyasi Parti yönetici bulmak için sponsorlu ilan çıktı

Kocaeli Körfez ilçesinde oturan ve daha önce İYİ Parti saflarında yer alan Serhat Orhan Sun, yaklaşık 3 yıl önce partisinden istifa etti. Liberal Demokrat Partiye katılan Sun, Aralık 2022 itibarı ile Kocaeli'nde teşkilatları kurmak amacıyla çalışma başlattı. Bugüne kadar kendi çabaları ile Kocaeli'nde partiye 40 üye yapan Sun, geçtiğimiz günlerdede bir ofis kiralayarak LDP İl Başkanlığını açtı. LDP Genel Merkezinde de Genel Sekreter Yardımcılığı görevi bulunduğunu söyleyen Serhat Orhan Sun, il binasını da açtıktan sonra partiye üye ve yönetici arayışına başladı. Partinin Kocaeli İl Sorumlusu olan Sun, insanlara ulaşmak için, sosyal medya platformunda sponsorlu ilan çıktı.

DAVETİYE BAŞLIĞI İLE

Sosyal medya platformunda partisinin amblemi ve “Davetiye!” başlığı ile verilen ilanda Liberal Demokrat Partisinin 5 temel ilkesi sıralandı. Altına da “ İlkelerimiz sizin de ilkelerinizse Kocaeli İl Koordinatörümüz Serhat Orhan Sun sizi özgürlüklerin kalesi, aklın ve çağın partisi Liberal Demokrat Parti'ye davet ediyor” ifadeleri yer aldı. İlanda, ayrıca irtibat kurmak isteyenler için adres ve telefon bilgilerine yer verildiği görüldü.

İLAN VEREREK ULAŞMAK İSTEDİM

Konu ile ilgili arayıp görüş aldığımız Kocaeli İl Sorumlusu Serhat Orhan Sun, “ Ben daha önce İYİ Partideydim. Orada herhangi bir çalışma yoktu. Cumadan cumaya hayırlı cumalar mesajından başka bir faaliyette yoktu. Bu nedenle ayrıldım ve yapmış olduğum araştırmalar sonucu bana en yakın olan LDP'ye üye oldum. Sonrasında sorumluluk alarak Kocaeli İl ve İlçe Teşkilatlarını oluşturmak istedim. Şu anda kurulu bir ilçe teşkilatımız yok. Ancak, 2 aya yakın bir sürede Gebze ve Körfez İlçe yönetimlerini oluşturmayı hedefliyorum. Zaten bunlar kurulunca il yönetimi de oluşmuş olacak. İnsanlara ulaşmak için ne yapabilirim derken, partimi tanıtmak ve Kocaeli'nde üye ile yönetici olmak isteyenlere sosyal medyada ilan vererek ulaşmak istedim. Yazanlar ve arayanlar oluyor. Sorular soruyorlar. Kısa sürede yönetimleri oluşturacağıma inanıyorum” dedi.