Siz ameliyatla bile düzelemezsiniz! "2-0"

Kocaelispor, 27. haftanın açılış maçında Gençlerbirliği’ne İzmitli Melih Bostan’ın golleri ile 2-0 mağlup oldu ve galip gelememe serisini altı maça çıkardı.

Siz ameliyatla bile düzelemezsiniz! "2-0"

İLK ATAKTA GOLÜ YEDİK

Ankara Eryaman Stadı’nda oynanan maçta Gençlerbirliği ilk atağında golü buldu. Sağ kanatta topu alan Amilton’ın pasında Melih Bostan kale önünde topa dokundu ve fileleri havalandırdı. 11’de Gençlerbirliği’nde Siliki’nin ceza sahasına gönderdiği topa Alperen kafa ile vurdu, topu kaleci Harun’da kaldı.

ERTUĞRUL’U GEÇEMEDİK

12’de Kocaelispor’da Barış sağdan topu ceza sahasına çevirdi, Gençlerbirliği savunması Beridze’den önce topu kornere gönderdi. 14’te Gençlerbirliği’nde Ensar topu Melih’e bıraktı, Melih müsait durumda topu dışarıya gönderdi. Ancak pozisyonda ofsayt bayrağı kalktı. 19’da Candeias’ın pasında Kouakou savunma arkasına koşu yaptı. Dar açıdan kaleyi düşünen Koakou kaleci Ertuğrul’u geçemedi.

HARUN KURTARDI

20’de Candeias’ın pasında top ceza sahası içindeki Kouakou’ya geldi. Bu futbolcu topu kaleye göndermek isterken yerde kaldı, Erkan Özdamar VAR’ı bekledi ve VAR’dan devam kararı çıktı. 23’te Gençlerbirliği’nde Elias’ın ceza sahası dışından sol ayağı ile çektiği şutta top kaleci Harun’da kaldı. 25’te Amilton sağ kanatta önüne düşen topa yetişti, pasında topu Akabueze’ye bıraktı, bu futbolcunun şutunda top sağdan dışarıya çıktı.

OLMADI

26’da Amilton yine sağdan topu aldı, pasında topu Melih’e bırakmak istedi, meşin yuvarlak Harun’da kaldı. 28: Kocaelispor’da Amaral’ın çektiği şutta top sağdan dışarıya çıktı. 29’da Kocaelispor, Barış Alıcı ile sağdan etkili olmak istedi, bu futbolcunun pasında Kouakou kaleye topu gönderdi, kaleye yönelen topu Nzaba uzaklaştırdı.

KOUAKOU KAÇIRDI

30’da Beridze sol çaprazda topla buluştu, topu sağına çeken Gürcü futbolcunun vuruşunda top farklı şekilde dışarıya çıktı. 31’de Siliki, Vukovic’e eli ile yaptığı faulün ardından sarı kart gördü. 32’de Burak Öksüz rakibine yaptığı sert faulün ardından sarı kart gördü. 34’te Kocaelispor’da ilk yarının hareketli ismi Beridze’nin ortasında Kouakou topa yetişemedi. Önemli bir pozisyondu.

İLK YARI BİTERKEN 2 OLDU

41’de Kocaelispor, Barış kaleci Ertuğrul ile karşı karşıya kaldı. Barış’ın vuruşunda top üstten dışarıya çıktı. Ancak pozisyon öncesinde Candeias ofsayt pozisyonundaydı. 42’de Kocaelispor gole çok yaklaştı. Sağdan yapılan ortada Kouakou topa kafa ile vurdu. Ertuğrul tam sağına gelen topu kornere tokatladı. 45+2: Gençlerbirliği’nin ikinci golü geldi. Golü yine İzmitli Melih Bostan attı. Amilton ve Sikili paslaştı, Siliki’nin çalımladığı top boşta kaldı ve sarkan topa hareketlenen Melih’in vuruşunda top sağ köşeden filelere gitti. İlk yarı 2-0 sona erid.

CEM ATTI, AMA?

49’da Kocaelispor gole yaklaştı. Barış’ın son çizgiden pasında, Yusuf topa dokunamadı. Mutlak bir pozisyondu. 51’de Amilton sağdan ceza sahasına girdi, pası istediği gibi olmadı. Amilton yerde kaldı, Kocaelispor savunması topu uzaklaştırdı. 52’de Kocaelispor’da savunma arkasına sarkan Cem’in dokunuşunda top ağlara gitti ancak Cem için ofsayt bayrağı kalktı.

HAYAL KIRIKLIĞI

73’te Kouakou’nun şutunda Ertuğrul sol köşeden topu çıkardı. 75’te Melih Bostan’ın pasında Akabuze’nin şutunda savunmadan seken top kornere çıktı. 87’de Laura sol çaprazda Harun’u karşısında gördü, şutunda top yan ağlarda kaldı. Maçta başka gol olmadı ve Kocaelispor, Başkent’ten de eli boş dönerek bir hayal kırıklığı daha yarattı. Kocaelispor milli maç arasının ardından Göztepe’yi konuk edecek.