Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Siz şampiyon olacaksınız!

Belediye Derincespor… Tarifi olmayan, bin bir türlü çileli bir yolculuğun ardından 3. Lig 1. Grup Play-Off finaline kalmaya hak kazandı. Rakip 52 Ordu… Ankara Eryaman Stadı’ndaki karşılaşma yarın akşam saat 19.00’da başlayacak. Nokta TV’den de naklen yayınlanacak olan maçı Bursa’dan Cihan Aydın yönetecek.

Belediye Derincespor… Tarifi olmayan,

Türk futbol tarihinin en sansasyonel en ibretlik ve takdir edilesi olayına imza atan Belediye Belediyespor, 2. Lig’in kapısında! Artık son bir maç kaldı. Sarı lacivertliler Ankara Eryaman Stadı’nda 52 Orduspor’u mağlup ederse adını 2. Lig’e yazdıracak. Birkaç hafta öncesine kadar kapısına kilit vurulması için mücadele edilen, yemeğinin, suyunun kesildiği, mali kriz nedeniyle 13 futbolcunun federasyona verdiği, çok önemli 6 futbolcu ile yolların ayrıldığı, kimisinin telefonunu, kimisinin en değerli eşyasını sattığı Derince ekibi hikayenin sonunu mutlu bitirmek için elinden geleni yapacak.

NEFESLER TUTULDU

Ankara Crowne Plaza’da maçı bekleyen temsilcimizde eksik yok. Sağlıklı bir Afyon kampını tamamladıktan sonra Ordu dersine en iyi şekilde çalışan Hamza Mutlu’nun öğrencileri, 2. Lig vizesini alıp şehre dönmek istiyor. Derince’den de takımı desteklemek üzere taraftarlar gündüz saatlerinde yola çıkacak ve tarihe tanıklık etmek için başkentte olacak. Saat 19.00’da başlayacak olan mücadele Nokta TV’den de naklen yayınlanacak. Yürekler yarın “Derince” diyecek, kalpler “Derince” diye atacak ve tüm samimiyetimizle inanıyoruz ki o kupa burada gelecek! Siz şampiyon olacaksınız!