Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sizlerle gurur duyduk!

Kocaelispor ile Pendikspor arasında oynanan hazırlık maçı yöneten Kocaeli Bölgesi hakemleri kusursuz bir performans ortaya koyarak gururumuz oldu.

Kocaelispor ile Pendikspor arasında

GÖZDE HAKEMLERİMİZ

Kocaeli Bölgesi hakemlerinin dikkat çeken yükselişi devam ediyor. FIFA’da, Üst Klasmanda ve Klasmanda bir birinden başarılı hakemleri olan Kocaeli’nin 4 güzide hakemi Kocaelispor ile Pendikspor arasında oynanan hazırlık maçına İl Hakem Kurulu tarafından atandı. Mücadeleyi Kocaeli Bölgesi B Klasman Hakemi Enes Kanpara yönetirken, yardımcıları Süper Lig Yardımcı Hakemi Cem Özbay ile FIFA Yardımcı Hakem Arzu Görgün’dü. Dördüncü hakemliği ise BAL hakemlerimizden Sevcan Özkar yaptı.

SAĞLAM VE ÖZKÖYLÜ’DEN DE TAM NOT

Kocaeli’nin elit hakemleri maç boyunca birbiri ile iletişimi hiç koparmazken kondisyonları yerindeydi. Maçın hakemi Enes Kanpara gerek isabetli kararları, gerekse de vücut dili ile tam not alırken, oyunu oynatma isteği de dikkatlerden kaçmadı. Arzu Görgün ikinci yarıda çok kritik bir ofsayt pozisyonunu süzerken, Cem Özbay kanadındaki hiçbir pozisyonu kaçırmadı, Sevcan Özkar’da kulübelere oldukça hakimdi. Toparlamak gerekirse Kocaeli Bölgesi hakemlerimiz adına ve ilimiz hakemliği adına gurur dolu bir gece geride kaldı. Maçın ardından iki takım teknik direktörü Ertuğrul Sağlam ve Osman Özköylü’nün hakem yönetimini çok beğendiklerini ifade etmeleri de bir diğer sevindirici husustu.