SJK SEİNAJOKİ VS. HAKA maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

EURO 2024 SJK Seinajoki vs. Haka karşı karşıya geliyor. EURO 2024 maçlarını takip etmek isteyenler ise karşılaşmanın başlangıç saatine odaklandı. SJK Seinajoki vs. Haka maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin detaylar…

SJK SEİNAJOKİ VS. HAKA maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Bu karşılaşma, her iki takımın da son dönem performanslarına bakıldığında oldukça çekişmeli geçeceğe benziyor. Haka, son üç maçında kaybetmeyerek istikrarlı bir form yakaladı. Bu dönemde savunmada sağlam durdukları ve hücumda etkili oldukları görülüyor. Özellikle KuPS Kuopio ve Mariehamn karşısında aldıkları galibiyetler, Haka'nın iyi bir form grafiği yakaladığını gösteriyor.

SJK ise son maçlarında karışık sonuçlar aldı. VPS karşısında alınan 5-1'lik galibiyet ve Ilves Tampere karşısında alınan 4-2'lik galibiyet, takımın hücum gücünü ortaya koyarken, Mariehamn ve HJK Helsinki karşısında alınan mağlubiyetler, savunmada bazı sorunların olduğunu işaret ediyor.

SJK SEİNAJOKİ VE HAKA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

EURO 2024 heyecanı SJK Seinajoki vs. Haka maçıyla devam ediyor SJK Seinajoki vs. Haka Karşılaşması 22.00’da TRT1’de yayınlanacak.

MUHTEMEL İLK 11’LER:

SJK SEİNAJOKİ

Roope Paunio, Kelvin Pires, Dario Naamo, Markus Arsalo, Salim Giabo Yussif, Pyry Hannola, Ville Tikkanen, Jaime Moreno, Babacar Fati, Rasmus Karjalainen, Fallou Ndiaye.

HAKA

Anton Lepola, Haymenn Bah-Traore, Niklas Friberg, Nikolas Talo, Evangelos Patoulidis, Maissa El Hadji Fall, Juho Kilo, Oliver Whyte, Guilherme Morais, Elias Mastokangas, Ryan Mahuta.

Kaynak: Pelin ÖZDEMİR