Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Vasfi Aşçı

Skandal! Schengen vizesi ile yola çıktılar!

Karate 1 Gençlik Ligi müsabakaları bugün (27 Haziran) başlayacak ve 30 Haziran’da sona erecek. Büyük organizasyon Hırvatistan’ın Porec kentinde düzenlenecek. Dört gün sürecek olan müsabakalara 74 ülkeden 3721 sporcu katılım sağlayacak. Türkiye 43 kız, 48 erkek toplamda 91 sporcu ile müsabakalarda ülkemizi temsil edecek.

MUHALİF KULÜP SPORCUSU???

27-30 Haziran tarihlerinde Dünya Karate Federasyonu (WKF) tarafından Porec / Hırvatistan’da yapılacak olan “WKF Karate 1 Youth League” müsabakalarında, Çanakkale Geçilmez Spor Kulübü’nün başarılı sporcuları Alişan Akkaya ve Beyza Akkaya’ya muhalif kulüp sporcusu olmalarından dolayı federasyon kafilesine alınmadılar. Bunun üzerine Hırvatistan Karate Federasyonu’ndan aldıkları davet mektubu ile Schengen vizesi alarak ülkemizi ve kulüplerini temsil etmek için yola çıktılar.

NEREDE ADALET

74 ülkeden 3721 sporcunun kayıt yaptığı bu büyük ve zorlu müsabakada Çanakkale Geçilmez Spor Kulübü 1 antrenör ve 2 sporcu ile mücadele edecekler. Diğer sporcularımıza ve antrenörlerimize olduğu gibi bu kardeşlerimize de başarılar diliyorum. Federasyonun adalet ilkesinden sapmış, bu kayırmacı tutumundan bir an önce geri dönmesini diliyorum. Böylesine ortak başarı hedefleyen ve birçok müsabakalarda başarı elde etmiş sporcuların başarıya giden serüvenlerini engellenmeye çalışılmasını de en basit tabirle kınıyorum.

BİZİM YAPAMADIĞIMIZI ADAMLAR YAPTI

İstanbul’dan Hırvatistan’ın başkenti Zagreb’e uçacak bu ekibin yolu açık olsun. Allah yardımcıları olsun. Başarılarla döneceklerinin ümidindeyim. Çanakkale Geçilmez Spor Kulübü’nün vefasını ve karate sporuna gösterdiği saygıyı ayrıca kutlamam lazım. Bu müsabakalara katılabilmek için Hırvatistan Karate Federasyonu’ndan aldıkları davet mektubu ile Schengen vizesi başvurusunda bulunmaları bizim federasyonun bir eksisi olarak kayıtlara geçti. Bordo pasaportları ile Schengen vizesiyle yola çıkmalarını sağlayan Hırvatistan Karate Federasyonu’na ve Hırvatistan Başkonsolosluğu’na ilgilerinden ötürü teşekkür ederim. Bizim yapmamız gerekeni adamlar yaptı!

GÜNÜN SÖZÜ

“Bir insanın yaşayıp yaşamadığını atan nabzından değil, onurlu duruşundan anlarız.”

YORUMLAR

Bir adet yorum var

  1. Gl güzel konulara değinmişsiniz Yüreğinize sağlık ne yazık ki adalete Her geçen gün daha çok arıyoruz Her anlamda böyle Sporcular mağdur olduğunda İleriye yönelik şampiyonlar da yetişmez oluyor çünkü sporda kardeşlik dostluk ve adalet olduğu bilinci ile yola çıkılıyor ancak ilerledikçe federasyonunun başına geçen federasyon başkanı tarafından olaylar suistimal ediliyor ve böylelikle spor zarar görüyor kardeşlik bitiyor dostluk bitiyor yerini çıkar ilişkileri almaya başlıyor Yüreğinize sağlık güzel konuya değinmişsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER