Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Skoda kasım ayına özel 250 bin TL faizsiz kredi kampanyasını başlattı

Kasım ayında cazip satış kampanyaları düzenleyen markalar arasına Skoda da katıldı. Skoda 250 bin TL, 12 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi fırsatını duyurdu. Skoda kredi kampanyaları…

Kasım ayında cazip satış

Otomotiv sektörünün dikkat çeken markalarından Skoda kasım ayına özel sıfır km araç kampanyalarını duyurdu. Volkswagen AG bünyesinde üretim yapan Skoda’nın çok sevilen modellerinde kaçırılmayacak fırsatlar başladı. Skoda en çok satan SUV modellerinde faizsiz kredi kampanyalarını peş peşe duyurdu.

Skoda’nın çok sevilen modellerinden Kamiq, kasım ayına özel 1 milyon 199 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Türkiye’nin dört bir yanındaki tüm Skoda yetkili bayilerinde kampanyalı olarak satılan bu araçta 110 bin TL’ye varan indirimler yapılacak. Ayrıca faizsiz kredi fırsatından yararlanmak isteyenlere 200 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 0 faiz imkanı sunulacak.

SKODA MODELLERİNDE FAİZSİZ KREDİ KAMPANYALARI

Skoda’nın çok satan SUV modellerinden Karoq için sıfır km faizsiz taşıt kredisi kampanyası başladı. Sadece kasım ayına özel olarak başlatılan kampanyada 130 bin TL’ye varan indirimler sürüyor. Skoda yetkili satıcılarına giden müşteriler, sıfır km Karoq alırken 250 bin TL, 12 ay vadeyle faizsiz kredi kullanabiliyor.

Kendi segmentinde rakiplerine göz dağı veren Skoda Kodiaq modelinde kaçırılmayacak kampanyalar duyuruldu. VAG grubuna bağlı üretim yapan markanın resmi web sitesine göre sıfır km Skoda Kodiaq satışında 240 bin TL’ye varan indirimler başladı. Sadece Kasım ayına özel başlatılan Skoda Kodiaq peşin alım indiriminden yararlanmak için yetkili bayilere gitmek yeterli oluyor.

SIFIR KM SKODA MODELLERİNDE İNDİRİM FIRSATLARI

Skoda’nın C segmenti HB modellerinde Scala sıfır km satışta 120 bin TL’ye varan indirimle yeni sahiplerini bulacak. Skoda Scala için 200 bin TL, 12 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi kampanyası başladı. Öte yandan Skoda Fabia ve Skoda Superb modellerinde de çok özel fiyat avantajları sadece yetkili satıcılarda sunuluyor.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşu
Sıradaki Haber TÜPRAŞ’ın beklediği haber geldi! Uluslararası karar açıklandı