Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Söğüt, Büyükakın’ı kürsüden tebrik etti! “Büyükşehir Adayı olarak yola devam edeceğiz”

AK Parti Körfez Danışma Meclisi toplantısında konuşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan’ı Tahir Büyükakın’ı yeni dönem için tebrik etti.

AK Parti Körfez Danışma

Yerel seçimlere kısa bir süre kala AK Parti Kocaeli Teşkilatı danışma kurulu toplantılarına başladı. Körfez İlçe Başkanlığı 102’inci genişletilmiş danışma kurulu toplantısı bugün akşam saatlerinde Körfez Tütünçiflik Kültür Merkezinde yapıldı. Toplantıya Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, MKYK Üyesi Davut Coşkun Şiviloğlu, İl Başkanı Şahin Talus, Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, MHP İlçe Başkanı Doğan Bekiroğlu, Körfez Belediyesi eski Başkanı İsmail Baran, eski il başkanı Abdullah Eryarsoy, İlçe Başkanları, İl Yöneticileri, ilçe yöneticileri ve partililer katıldı.

“YENİ BİR ZAFER BEKLİYOR”

Toplantıda konuşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Partimiz kurulalı 22 yılı aşkın süre oldu. 22 yılı aşkındır ülkemize, memleketimize, hizmet etmenin, projeler kazandırmanın, ülkenin sorunlarını sıkıntılarını çözmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Bugün bu salonu dolduran teşkilatlar, gece gündüz çalıştı. Bütün gücümüzü sizden alıyoruz. Yine sizlerle birlikte, azimle, gayretler nasıl tarih yazdıysak yeni tarihler yazmaya devam edeceğiz. Bu hizmetleri gerçekleştirirken birçok sorunla, badire ile karşı karşıya kaldık. Partimiz kurulduğu günden bu yana kapatma davaları açtılar, hendek kazdılar, gezi olayları gerçekleştirdiler en son darbe girişiminde bulundular. Ama Hizmet aşkını engelleyemediler ve engelleyemeyecekler. 2023 yılındaki Cumhurbaşkanlığı seçimlerini de zaferle kazandık. Şimdi yeni bir zafer bizleri bekliyor. İnşallah aynı azim ve kararlılıkla 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde de zaferle çıkacağımızdan şüphe yok. Türkiye Yüzyılı şehirlerini kurmaya hazırız. Şimdiden hem Körfez’deki hem Kocaeli’deki yerel zaferleri ilan ettiniz.

“BÜYÜKAKIN’I TEBRİK ETTİ”

Her alanda çığır açtık ve açmaya devam ediyoruz. Barut kokusu gelen Gabar’dan petrol kokuları geliyor. Ülke olarak, millet olarak dünyanın en güçlü devletleri arasında yerimizi alacağız. Yerelde de gerek belediye çalışanları, gerek teşkilat mensuplarıyla, büyükşehir belediye başkanımızla milletvekilleri ile çalışarak ilçenin bir çok sorunun çözmenin heyecanını ve gururunu yaşadık. İlçemizde hangi eserleri tale ettiysek gerçekleştiren kocaeli’nin Mimarı Tahir Başkanımızdan Allah Razı olsun. Yarın yeni bir heyecanı yaşayacağız. Henüz resmi olarak bildirilmedi ama öyle tahmin ediyorum ki şimdiden hayırlı olsun demek istiyorum. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız olarak yola devam edeceğiz. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Hepinizden Allah Razı olsun” dedi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ekonomi gündeminde emeklilik sistemiyle alakalı
Sıradaki Haber Emekliler dikkat! Sistem değişiyor, prim kesilebilir…