Şok iddia! Ünlü fenomene tecavüz iddiası

Kadın düşmanı ve aşırı sağcı söylemleriyle gündeme gelen sosyal medya figürü Andrew Tate'e karşı tecavüz suçlamalarının sayısı artıyor.

Şok iddia! Ünlü fenomene tecavüz iddiası

Sosyal medya fenomeni Andrew Tate, yeni tecavüz suçlamalarıyla yüzleşiyor. BBC'ye konuşan iki İngiliz kadın, Tate tarafından cinsel saldırıya uğradıklarını açıkladı. Ayrıca, BBC Panorama programına katılan bir başka kadın, ilk kez Andrew Tate’in kardeşi Tristan Tate’e de tecavüz suçlamasında bulundu. Tristan Tate de ağabeyi gibi geniş bir sosyal medya takipçi kitlesine sahip.

BİRDEN FAZLA SUÇU BULUNUYOR

37 yaşındaki Andrew ve 36 yaşındaki Tristan Tate, şu anda Romanya’da insan kaçakçılığı yapmak ve kadınları cinsel istismar amacıyla organize suç faaliyetine katılmakla suçlanıyor. Andrew Tate’e ayrıca Romanya’da tecavüz suçlaması yöneltilmiş durumda. Eğer kardeşler suçlu bulunursa, 10 yıldan fazla hapis cezası almaları mümkün. Savcılar, mevcut suçlamalara ek olarak, reşit olmayan bireylerle cinsel ilişkiye girmek ve bu kişileri insan kaçakçılığına maruz bırakmak gibi ağır suçlamalar da yöneltiyor. İddialara göre kardeşler, toplamda 34 kadını bu suçlarla istismar ettiler. BBC'ye açıklama yapan iki İngiliz kadın, Romanya'daki dava ile bağlantıları olmamasına rağmen, Andrew Tate'i tecavüz ve cinsel şiddetle suçladı. Bu iddialar, Tate'in Londra'nın yakınındaki Luton'da yaşadığı, en az 10 yıl öncesine uzanan olaylara dayanıyor.

ÇOK SERT BİR ŞEKİLDE BOĞAZIMI SIKTI

Başka bir İngiliz kadın, Tristan Tate'e yönelik yeni bir tecavüz suçlamasında bulunarak, olay sırasında boğazını sıkıldığını ifade etti. BBC'ye konuşan Anna (gerçek adı gizli tutuldu), 2013 yılında Andrew Tate ile Luton'da birkaç kez buluştuklarını ve bir seferinde Tate’in evine gittiğini anlattı. Anna, "Beni öpmeye başladı. Sonra tavana bakarak, 'Sana tecavüz edip etmeme konusunda içimde bir çatışma yaşıyorum.' dedi. Bir anda boğazımı kavradı, beni yatak başlığına doğru itti ve çok sert bir şekilde boğazımı sıkmaya başladı." diye ekledi.

Kaynak: SÖZCÜ