Şok Market’te tüketiciyi şaşırtan olay: Reyonda başka fiyat kasada başka…

Derince Çavdar Caddesi’nde bulunan Şok Market’ten alışveriş yapan bir müşteri reyonda ve kasada fiyatların farklı olması sebebiyle mağduriyet yaşadığını iddia etti.

Şok Market’te tüketiciyi şaşırtan olay: Reyonda başka fiyat kasada başka…

Derince Çavdar Caddesi’nde bulunan Şok Market’ten alışveriş yapan bir müşteri reyonda ve kasada fiyatların farklı olduğunu iddia etti. Şikayetvar.com’a şikayetini ileten müşteri personellerin de kendisine sinirli bir uslüple davrandığını söyledi.

“ALMAKTAN VAZGEÇTİK”

İşte söz konusu şikayet: “Reyonda indirim gösterilen Oreo marka bisküvi ve Niğde gazozu markalı gazozu alıp kasaya gittik. Kasiyer kasada Oreo için indirimin bittiğini söyledi fakat fiyat etiketi hala indirimliydi, biz ürünü almaktan vazgeçtik ve sadece gazozları almak istediğimizi söyledik.

“ÇALIŞANLAR ÇOK GERGİN”

Fakat bu sefer de gazoz reyonda 10 TL yazmasına rağmen kasiyer 13 TL istedi, fiyat etiketi yine yanlıştı. Bu durumun yanlış olduğunu söylediğimizde de market çalışanlarından sinirli bir üslupla karşılık aldık. Sorunu yaşadığımız Şok market Kocaeli/Derince Çavdar Cadde'sinde bulunan market. Marketin çalışma şekli tüketiciyi yanlış yönlendiriyor ve çalışanlarda çok gergin.”

Kaynak: Cansu Albayrak Kızılkaya