Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sokağın adaleti, bebeğe tecavüz etti, diri diri yaktılar!

Brezilya’nın Jutaí belediyesinde halk, cesedi nehre atılan 1 yaşında bir çocuğun ve 7 aylık bir bebeğin tecavüz edilip öldürülmesi sonucu adalet aramak için 19 Eylül Perşembe gecesi 56 kişi ile Polis Karakoluna baskın düzenledi.

Brezilya'nın Jutaí belediyesinde halk,

Brezilya’da öfkeli kalabalık, Jutaí belediyesi’nde cesedi nehre atılan 1 yaşında bir çocuğun ve 7 aylık bir bebeğin tecavüz edilip öldürülmesine tepki gösterdi. Söz konusu çocuklar 18 Eylül Çarşamba gününden beri kayıptı ve polis, ailesi, arkadaşları ve komşularıyla birlikte en son görüldüğü bölgedeki aramayı yoğunlaştırmıştı.

ARAMALAR SONUÇ VERMEDİ

Aramaların sonuç vermemesi şüphelilere yoğun şekilde sorgu yapılmasına yol açtı. Sonuç olarak olaydan bir gün sonra bir buzlu şeker üreticisi olan adam çocukları kaçırıp tecevüz ederek öldürdüğünü ve nehre attığını itiraf etti.

KARAKOLA BASKIN GERÇEKLEŞTİ

Öğleden sonra olayın halk tarafından duyulması sonucu öfkeli bir grup Polis Karakolu’nun etrafını sardı. Sivil ve askeri polisin kalabalığı dağıtma çabalarına rağmen, gece çöktüğünde dışarı çıkarıldı ve linç edildi

VİDEOYA ALDILAR

Tecavüzcü sapığın linç görüntüleri kameralara yansıdı. Adamın cesedi yerde kanlar içinde yatarken, bazılarının onu sopalarla linç etmeye devam etti ardından benzin dökülerek ateşe verildi. Polis her ne kadar adamı korumaya çalışsa da adaleti kendi eline alan öfkeli kalabalık karşısında sayıları yetersiz kaldı.

AYRINTILAR HALA EKSİK

Küçüğün kaçırılması, tecavüze uğraması ve öldürülmesiyle ilgili ayrıntılar hala eksik, ancak İç Polis Müdürlüğü’nün (DPI) önümüzdeki saatlerde daha fazla bilgi vermesi bekleniyor.

TARTIŞMALARA YOL AÇTI

Toplum görüntüler karşısında ikiye ayrıldı, bir kısım bu durumu haklı bulurken Bazıları bunu, suçlar işleyenleri cezalandırma görevinde görünüşte başarısız olan bir sistem karşısında bir çaresizlik eylemi olarak görüyor ve bu tür bir linç biçiminin bir şiddet ve kaos döngüsünü tetikleyebileceğini savunuyor

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İstanbul, Pendik’te düğün konvoyu yaparak
Sıradaki Haber Düğün konvoyu sürücülerine ceza yağdı…