Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SON DAKİKA Okul Tatili Uzadı Mı: Okullar Ne Zaman Açılacak 2024 Ara Tatil? 15 Tatil Ne Zaman Bitiyor? Yusuf Tekin Haberleri Ara Tatil

20 milyon öğrenci ile 1.5 milyon öğretmenin odak noktası olan ara tatil süreci takibe alındı. 19 Ocak Cuma günü başlayan ara tatil ne zaman bitecek merak konusu oldu. Son dakika okul tatili uzadı mı araştıran öğrencilere flaş duyuru yapıldı. Peki, 2024 ara tatil ne zaman bitiyor? İşte yanıtı..

20 milyon öğrenci ile

Yusuf Tekin haberleri ara tatil duyurusu geldi. Son dakika okul tatili uzadı mı merak eden öğrenciler takvime odaklandı. Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin son dakika açıklamaları takip edildi. Eylül ayından bu yana devam eden 2023-2024 eğitim öğretim yılı ilk dönemi tamamlandı. 20 milyon öğrenci ile 1,5 milyon öğretmeni ilgilendiren duyurular anbean takip edildi. Sorunsuz bir şekilde tamamlanan ilk dönem ardından tatil günleri başladı. 19 Ocak Cuma günü start alan 15 tatil ardından okul ne zaman açılacak 2024 merak edildi. Peki, okullar ne zaman açılacak 2024 ara tatil? 15 tatil ne zaman bitiyor? İşte merak edilen 2. dönem okul açılış tarihi..

OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK 2024 ARA TATİL 

Türkiye’nin 81 noktasında eğitim öğretime devam eden öğrenci ve öğretmenler yeni döneme odaklandı. 19 Ocak Cuma günü sona eren 2023-2024 eğitim öğretim yılı 1. dönem ardından öğrenciler gözlerini 2. dönem başlangıcına çevirdi. Yılın ilk karnelerini aldıktan sonra 15 tatile başlayan öğrenciler dinlenmeye başladı. Hafta sonu tatilleriyle birlikte toplamda 17 gündür okula gitmeyen öğrencilerin sıralarına döneceği gün belli oldu. 2024 ara tatil ne zaman bitiyor sorgulayan öğrencilere 5 Şubat yanıtı geldi.

ARA TATİL UZATILACAK MI?

Öğrenci ve velilerin merak ettiği ara tatil uzatılacak mı sorusunun yanıtı geldi. 19 Ocak Cuma günü sona eren 1. dönem ardından 2. dönem başlangıcı 5 Şubat Pazartesi günü olarak belirlendi. 5 Şubat Pazartesi sabahı okullarına dönecek olan öğrenci ve öğretmenler için hemen belirtelim ki ara tatil uzatma gibi bir durum yok. Milli Eğitim Bakanlığından, “Yarıyıl tatili, 22 Ocak 2024 tarihinde başlamış olup, 2 Şubat 2024 tarihinde sona erecektir” açıklaması geldi. Okullarda 2. dönem 5 Şubat’ta başlayacak ve 14 Haziran Cuma günü sona erecek. Öte yandan 5 Şubat Pazartesi okul yarım gün olma durumu şu an yok.