Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Soner Açıkyol: Hedefimiz dünya şampiyonluğu

Nokta TV’de her salı akşamı yayınlanan Savaş Demir ile Amatör Özel programının konukları karatedeki gururlarımızdı. Milli Takım Antrenörü ve Teknik Kurul Üyesi Soner Açıkyol yaptığı açıklamada hedeflerinin dünya şampiyonluğu olduğunu belirtti.

Nokta TV’de her salı

GELECEĞİN OLİMPİYAT ŞAMPİYONLARI NOKTA TV’DE!

Amatör spora ve sporcuya önemli destekler veren ve yayın politikasında da sporun her dalını benimseyen Nokta TV’de her Salı akşamı saat 20.00’de başlayan Savaş Demir ile Amatör Özel programının konukları ülkemizin şampiyon karatecileri oldu. İlimizin başarılı ustalarından, Milli Takım Antrenörü ve Teknik Kurul Üyesi Soner Açıkyol ile birlikte Dünya ve Avrupa şampiyonu kumite sporcusu Buse Kılıç, Avrupa Şampiyonu kumite sporcusu Beyza Akkaya ile yine Avrupa Şampiyonu kata sporcusu Tarık Koç programın canlı yayın konukları oldu.

SAKATLIK YAŞAYAN BİR SPORCUMUZ YOK

Soner Açıkyol 9-13 Ekim tarihleri arasında İtalya’nın Venedik kentinde düzenlenecek olan dünya şampiyonasında hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirtti ve şu ifadelere yer verdi: Hazırlıklarımıza Türkiye şampiyonasından 4 gün sonra başladık. 20 günlük kampımız vardı. Bunu bitirdik. Alt yapı, kuvvet, kondisyon çalışmaları yaptık. İkinci 20 günlük dilimdeyiz. Burada daha çok teknik, taktik ve müsabakaya hazırlık antrenmanları yapıyoruz. En büyük şanslarımızdan birisi çok şükür kadromuzda sakatlık yaşayan sporcumuzun olmamasıydı.

TÜRK KARATESİNE YAKIŞAN

Kocaeli Bölgesi antrenörlerinden, çok sayıda Dünya ve Avrupa şampiyonu sporcu yetiştirmiş Teknik Kurul Başkanımız Timur Doğan gibi bir antrenörümüz olduğu için de çok şanslıyız. 43 sporcu ile şampiyonaya hazırlanıyoruz. Bunların 29’u kumite, 14’ü de kata alanında yarışacaklar. Hedefimiz tabiî ki dünya şampiyonluğu. Türk karatesine yakışan da bu. Biz her zaman zirveyi hedefleriz, zirveye oynarız.

BAŞARILI OLDUK DİYEBİLMEMİZ İÇİN

2 yıl önce Konya’daki dünya şampiyonasında sporcumuz Buse Kılıç dünya şampiyonu oldu, takım olarak da genel klasmanda dünya ikincisi olduk. Bir kez daha dünya ikincisi olmak bizim için başarı olmayacak. Kendimize “Başarılı olduk” diyebilmemiz için dünya şampiyonu olduk. O yönde de çalışıyoruz. İnşallah bir aksilik olmazsa ülkemize genel klasmanda dünya şampiyonu unvanı ile dönersek çok mutlu olacağız.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Çorum Futbol Kulübü - Kocaelispor:
Sıradaki Haber Çorum Futbol Kulübü – Kocaelispor: 0-2 “Foto Galeri – Ali Köksal”