Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sonunda bu da oldu: Trafik tersine döndü!

İstanbul’da görenleri hayrete düşüren bir olay yaşandı. Araç sürücüsü yolu kullanmak yerine farklı bir yöntem denedi. 

İstanbul'da görenleri hayrete düşüren

İstanbul’da görenleri hayrete düşüren bir olay meydana geldi. İstanbul’da yaşanan olayda iki sürücü yolu kullanmak yerine kendisine kural dışı yöntem buldu.

Sancaktepe’de bir sürücü kaldırımdaki yayalardan korna çalarak yol isterken, Hadımköy’ de ise otomobil sürücüsü sinyal vererek yayaları geçti; kaldırımda ilerlemeye devam etti.

ŞAŞKIN BAKIŞLAR ARASINDA İLERLEDİLER

Olay, dün Sancaktepe Eyüp Sultan Mahallesi’nde yaşandı. Sabah saatlerinde trafik yoğunluğunun fazla olduğu yolda trafikten kaçmak isteyen otomobil sürücüsü ve bir motosikletli daha hızlı ilerlemek için kaldırıma çıktı. Sürücü kaldırımda yürüyen öğrencilerden korna çalarak yol istedi. Otomobil sürücüsü ve bir motosikletli, yayaların şaşkın bakışları arasında kaldırımda ilerleyerek gözden kayboldu.

YAYALARDAN YOL İSTEDİ

İstanbul bir başka ilçesi olan Hadımköy’de de benzer bir olay daha yaşandı. Caddede ilerlemek yerine kaldırıma çıkan otomobil sürücüsü sinyal vererek yayalardan yol istedi. Yayaların yaşadığı şaşkınlık ve otomobillerle motosiklet sürücüsünün kaldırımda ilerlediği anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.