SONUNDA MURADINA ERDİ: Kadir Ezildi Nişanlısı Gamze Türkmen Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Kadir Ezildi Kiminle Evleniyor?

Temizlik programlarıyla ünlenen Kadir Ezildi sonunda muradına erdi. Adı ülke çapında duyulan Kadir Ezildi evlilik yolunda ilk adımı attı. Kadir Ezildi müstakbel eşi görenler beğen butonuna bastı. Peki, Kadir Ezildi nişanlısı Gamze Türkmen kimdir, kaç yaşında? İşte yanıtı..

SONUNDA MURADINA ERDİ: Kadir Ezildi Nişanlısı Gamze Türkmen Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Kadir Ezildi Kiminle Evleniyor?

Temizlik takıntısıyla adını duyuran Kadir Ezildi evlilik yolunda ilk adımı attı. Sosyal medyanın en çok konuştuğu isimlerden En Hamarat Benim programının sunucusu Kadir Ezildi nişanlandı. Hem programı hem de özel yaşamıyla son günlerin en çok konuşulan ismi Kadir Ezildi söz videolarını peş peşe paylaştı. Bir süredir nişan hazırlıkları yapan Kadir Ezildi ailesini alıp kız tarafına Erzurum'a gitti. Herkesten sır gibi sakladığı nişanlısını görenler yorum yağmuruna tuttu. Peki, Kadir Ezildi nişanlısı Gamze Türkmen kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte merak edilenler..

KADİR EZİLDİ NİŞANLISI GAMZE TÜRKMEN KİMDİR?

Evlilik yolunda ilk adımı atan Kadir Ezildi sonunda gönlüne göre birini buldu. Bir süredir birlikte olduğu Gamze Türkmen ile sözlenen Kadir Ezildi o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Ailesiyle birlikte söz ve nişan için Erzurum'a giden Kadir Ezildi paylaşımına, "Hayatımın her anı Türk sineması tadında. En büyük eksiğim hayatımın başrol oyuncusuydu. Artık yeni mutlu senaryolarının yazarı olarak hayatıma hoş geldin" notunu düştü.

SONUNDA MURADINA ERDİ: Kadir Ezildi Nişanlısı Gamze Türkmen Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Kadir Ezildi Kiminle Evleniyor? - Resim : 1

KADİR EZİLDİ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

19 Mart 1995 Konya doğumlu Kadir Ezildi 29 yaşında. Bir dönem özel bir hastanede arşiv sorumlusu olarak görev yapan Kadir Ezildi İstanbul'da annesi ve erkek kardeşiyle yaşıyor. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla popülerlik kazanan Kadir Ezildi TLC programıyla tanındı. Temizlik takıntısıyla adından söz ettiren Kadir Ezildi adını Türkiye'ye duyurdu. Hayatı temizlik olan Kadir Ezildi En Hamarat Benim programının sunuculuğunu yapıyor.

KADİR EZİLDİ INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: Şermin Temur