Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Atasoy Bilgin: Sorunların nedeni vizyon eksikliği

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin proje lansmanında yaptığı konuşmada, kentteki sorunların temelinde vizyon eksikliği olduğunu ifade etti.

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin, bugün Kocaeli Kongre merkezinde gerçekleştirdiği lansmanda projelerini tanıttı. Bilgin’in proje tanıtım lansmanına CHP Genel Başkanı Özgür Özel de katıldı. Akşam saatlerinde başlayan etkinliğe Genel Başkanın yanı sıra Kocaeli Milletvekilleri Özgür Harun Yıldızlı, Muhip Kanko, Nail Çiler, İl Başkanı Bülent Sarı, Belediye Başkan Adayları, İlçe Başkanları ve partililer katıldı.

20 YILDIR NEREDEYDINIZ BEYLER?

Belediyecilik bizim işimiz sosyal demokratların işidir. Her başarı sonuçları ile ölçülür. Başarılı şehirler varsa onları yöneten başkanları olmalı. Türkiye’de bunu başarmış şehirler ve halkın kabul ettiği başkanlar var. Gerçek belediyecilik iddiasında bulunanların gösterebileceği bir isim var mı? Ankara ve İstanbul’u yöneten belediye başkanlarını başarısızlıkla görevden almışlardır. Belediyecilik Sosyal Demokratların Cumhuriyet Halk Partisinin işidir. Kocaeli 20 yıldır gelişmiş şehirler olması gerekenlere kavuşamamış, gelişimin gerisinde kalmıştır. Uzun yıllardır kenti yönetenler sorumlu değilmiş gibi kentsel dönüşüm hayalimiz diyorlar. Kocaelispor tesislerini yapacağız diyorlar. Can alıcı sorunlar ile ilgili vaatlerde bulunuyor. Şehrimizin sorunları için geçen 20 yılın ardından çözeceğiz gibi sloganlar kullanmaktan utanç duymaları gerekir. 20 yıldır neredeydiniz beyler?

“BİZ HAZIRIZIZ”

Kentlerin geleceği hakkında vizyon yaratılmadığı sürece kentlerin gelişmesi mümkün olmuyor. Her şehrin hayalleri vardır. Kentimiz 20 yıl önce sosyal belediyeciliğin hazzını yaşamıştır. İyi yönetilmek hakkımız. Bizim amacımız Kocaelimizdeki tüm hemşerilerimizin yaşantısını kolaylaştırmaktır. Şehrimizin sorunlarını da çözümlerini de biliyorum. BU kentte yaşadığımız sorunların nedeni kaynak eksikliği maddi yetersizlikler değil. Proje seçiminde rant eksenli olması ve vizyon eksikliğidir. Bu kent Türkiye’nin en zengin belediyesi, ancak alt gelişmiş belediyeler arasında. Bu kent Türkiye’nin en borçlu belediyesi artık biz varız, hazırız.

“SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ”

Benden olmayana, bana oy vermeyenlere hizmet yok diyenlere sesleniyorum. Bu millet tehdide pabuç bırakmaz, biz de bırakmayacağız. Bizim işimiz mevcut şartlarda başarıyı aramak ve başarmaktır. Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş ve Fatma Kaplan Hürriyet gibi. Onca engellemelere rağmen neler başardıklarını tüm Türkiye gördü. Ulaşım sorununu çözeceğiz. Kadın ve gençlerin sorunlarını çözeceğiz. Kültür Sanat konusunda özgün olacağız. Kocaelispor’u layık olduğu yere getireceğiz.

“BU YOLU BİRLİKTE YÜRÜMEK ZORUNDAYIZ”

Cumhuriyetle hesaplaşmak isteyenlerin yanında olan bir belediye başkanı ile yönetilmeyi hak etmiyoruz. Şehrin yağmalanmasına karşı yola çıkıyorum. Ben Atasoy Bilgin, yoksulluğa, çaresizliğe karşı yola çıkıyorum. İlçeler arası hizmet ve yatırım eşitsizliğine son vermek için yola çıkıyorum. Atatürk Cumhuriyetine yakışır özgür bir kent oluşturmak için yola çıkıyorum. Bu yolu birlikte yürümek zorundayız. Kazanmak zorundayız” dedi.

Sarı; ‘Kocaeli’yi Büyükakın’dan kurtarmak için yola çıktık’

İşte Atasoy Bilgin’in tüm projeleri!

Özgür Özel Büyükakın’ı hedef aldı! “Baş tacı değil husumet duyuyor”