Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Söylemezsem Olmaz Kadir Ezildi Nişanlısı Gamze Türkmen Açık Videosu Hayranlardan Tepki Yağdı! Gamze Türkmen Kimdir?

Temizlik sevdasıyla meşhur olan Kadir Ezildi nişanlısı Gamze Türkmen olayı gündemi hareketlendirdi. Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında Kadir Ezildi nişanlısı Gamze’nin açık hali gösterilince sosyal medya takipçileri taarruza geçti. İşte yaşananlar..

Temizlik sevdasıyla meşhur olan

Now TV’de yayınlanan En Hamarat Benim programının başarılı sunucusu Kadir Ezildi’nin nişanlısının açık videosu sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Hem Erzurum’da hem de İstanbul’da görkemli bir nişan töreni yapan Kadir Ezildi mutluluğuna gölge düştü. Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz magazin ekibi Kadir Ezildi nişanlısı Gamze’nin açık hali uygunsuz bir şekilde yayınladı. Hem Kadir hem de Gamze’nin takipçileri programa tepki gösterdi. İşte detaylar..

SÖYLEMEZSEM OLMAZ KADİR EZİLDİ NİŞANLISI

Özel hayatıyla sosyal medyanın en çok konuşulan Kadir Ezildi nişanlısı Gamze’nin açık hali sansürsüz şekilde canlı yayında gösterildi. Söylemezsem Olmaz Kadir Ezildi nişanlısı Gamze Türkmen için programda, “Kadir Ezildi’nin mahsun nişanlısı mıydı o gördüğümüz? Hani her yerden sakınan, kimselere göstermeyen, kıyamadığı. Ben şok!” diyen Pınar Eliçe ardından Bilal Özcan, “Görgüsüzlük” dedi. “Bu görüntüler içeriden gizli çekiliyor” diyen Hande Sarıoğlu, “Bu görüntülerin çekildiğinden Gamze’nin haberi var mı?” dedi. Didem Delen ise, “Asıl bize gönderildiğinden haberi var mı?” denildi.

KADİR EZİLDİ NİŞANLISI GAMZE TÜRKMEN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

19 Mart 1995 Konya doğumlu Kadir Ezildi hayatını Gamze Türkmen ile birleştirmek için gün saymaya başladı. Bir dönem özel bir hastanede arşiv sorumlusu olarak çalışan Kadir Ezildi İstanbul’da annesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşıyor. Sosyal medyada yaptığı temizliklerle adından söz ettiren Kadir Ezildi TLC programında yer aldı. Şimdilerde En Hamarat Benim programının sunuculuğunu yapan Kadir Ezildi hem Erzurum hem de İstanbul’da Gamze Türkmen ile nişan yaptı.