A Millî Takımımızın, Samsun’daki rakibi Karadağ!

A Millî Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki üçüncü maçında bu akşam Samsun'da Karadağ ile karşılaşacak. Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak olan müsabaka saat 21.45'te başlayacak. Maç UEFA ve EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

A Millî Takımımızın, Samsun’daki rakibi Karadağ!

HAKEMLER İTALYA’DAN

Müsabakayı İtalya Futbol Federasyonu'ndan Daniele Chiffi yönetecek. Chiffi'nin yardımcılıklarını Alessio Berti ve Luigi Rossi yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Matteo Marchetti olacak. Maçta Marco Di Bello VAR, Gianluca Aureliano ise AVAR olarak görev yapacak. Grubun diğer maçında ise aynı gün ve aynı saatte İzlanda ile Galler, İzlanda'da bulunan Laugardalsvöllur Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek.

A Millî Takımımızın, Samsun’daki rakibi Karadağ! - Resim : 1

BİZİM 4 PUANIMIZ VAR, RAKİP PUANSIZ

Ay-Yıldızlılarımız, grupta oynadıkları ilk maçta deplasmanda Galler ile 0-0 berabere kalırken, İzmir'de İzlanda'yı 3-1 mağlup etmişti. Karadağ ise ilk maçında deplasmanda İzlanda'ya 2-0, sahasında da Galler'e 2-1 mağlup olmuştu. Üçüncü maçlar öncesinde millîlerimiz 4 puanla aynı puana sahip Galler'in averajla önünde lider durumda bulunuyor. Grupta 3 puanlı İzlanda 3. sırada, puanı bulunmayan Karadağ ise son sırada yer alıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ
EXXEN UEFA A Millî Takımı