Adem Aydemir: Diri bir takıma karşı iyi bir galibiyet aldık

Kocaelispor U-19 takımının başarılı teknik sorumlusu Adem Aydemir, Nokta Gazetesi’ne konuştu. Aydemir, diri bir takıma karşı iyi bir galibiyet aldıklarını ifade etti.

Adem Aydemir: Diri bir takıma karşı iyi bir galibiyet aldık

İLK YARIYI ÖNDE TAMAMLADIK

Zorlu bir maçın altından başarı ile kalktıklarını vurgulayan Adem Aydemir şu şekilde konuştu: İlk 3 maçın ikisini kazanmış, fiziksel olarak iyi ve diri bir takım ile oynadık. Maçta öne geçen taraf biz olduk ve Ege’nin şutunda top ağlara gitti. 44’te uzaktan çekilen şut sonrasında top ağlarımıza gitti. Bu gole hemen reaksiyon gösterdik. Ege, serbest vuruş kullandı, top kavis alıp ağlara gitti. Karambol bir pozisyondu belki futbolcularımızdan birisi topa dokunmuş olabilir. İlk yarıyı 2-1 önde tamamladık.

A TAKIMA FUTBOLCULARIMIZI EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLAMAYA ÇALIŞIYORUZ

İkinci yarıda da top bizdeydi. Rakibimizi kalemize fazla yaklaştırmadık. Bünyamin ile pozisyonlar yakaladık ancak sonuçlandıramadık. Maçın sonuna kadar skoru koruduk ve dördüncü maçımızı da kazandık. Bölgesel Gelişim Ligi 3 devreli oynanıyor. İlk iki maçın sonucusuna göre üçüncü maçın sahası belli oluyor. Hedefimiz üçüncü maçların tamamını evimizde oynamak. Futbolcularımızın gelişimlerinden memnunuz. Hedefimiz A Takımı’mıza futbolcularımızı en iyi şekilde hazırlamak.

Kaynak: Erdem Övüç
Adem Aydemir Kocaelispor U-19