Akın Bilge Başaran: 6 puanlık bir maça çıkacağız

Pazar günü kentlisi Gebzespor ile karşı karşıya gelecek olan BAL takımlarımızdan Karamürselspor Kulübü Başkanı Akın Bilge Başaran, Nokta Gazetesi'ne yaptığı açıklamada Gebzespor karşısında kazanıp "3 değil 6 puan almak istiyoruz" diye konuştu.

Akın Bilge Başaran: 6 puanlık bir maça çıkacağız

BİR DÖNEME DAMGA VURAN FUTBOLCULARDANDI

Karamürsel'de bir döneme damga vuran futbolculardan, son yerel seçimlerin ardından Karamürsel Belediyesi Başkan Yardımcısı olan, aynı zamanda Karamürsel Spor Kulübü Başkanı Akın Bilge Başaran, Gebzespor maçı öncesi düşüncelerini paylaştı.

İLK MAÇIMIZDA PUAN ALABİLİRDİK

6 puanlık bir maça çıkacağını ifade eden Başaran şu düşüncelere yer verdi: Sezonun ilk maçında puan alabilirdik. Özellikle ilk yarıdaki futbolumuz gayet olumluydu. Maçın sonlarına doğru biraz tempomuz düşse de ne yazık ki duran top sonrası yediğimiz golle puanı elimizden kaçırdık. Sağlık olsun. Mücadelelerinden ötürü teknik kadromuz ve futbolcularımızı kutlarım.

ACIMASIZ BİR STATÜ

Ne yazık ki BAL statüsü acımasız. Özellikle kendi ilinin takımlarıyla oynadığın maçlar 3 değil 6 puan değerinde. İşte o maçlardan birine daha çıkıyoruz. Güçlü bir rakip Gebzespor karşımızda. Ligde çok maç var ama bu tür maçlar ileride size kredi olarak dönebilir. Bu nedenle öncelikle tedbirli olacağız ondan sonra kazanmak için elimizden gelen tüm gayreti sahaya yansıtacağız.

FARKINDAYIZ

Güçlü takımlardan oluşan zorlu bir lig bizi bekliyor, bunun farkındayız. Mevcut bütçemiz doğrultusunda kadromuzu kurduk. İki futbolcumuz yok ama yerlerine oynayacak olan arkadaşlarımız da onların eksiğini aratmayacaktır. Tüm Karamürsellileri pazar günkü maçta desteğe bekliyoruz. Takımımıza güveniyoruz. İnanıyorum ki karşılaşmayı kazanıp 3 değil 6 puan alacağız.

Kaynak: Erdem Övüç
Akın Bilge Başaran Karamürselspor Bölgesel Amatör Lig