Akyol ailesinden teşekkür

İlimizde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen simalarından, Kocaelispor Futbol Şubesi Sorumlularından Zeynel Abidin Akyol'un babası Tacettin Akyol son yolculuğuna uğurlandı. Akyol ailesi acılı günlerinde yanlarında olan herkese teşekkür etti.

Akyol ailesinden teşekkür

YOĞUN BAKIMDAYDI

Kocaelispor Futbol Şube Sorumlularından Zeynel Abidin Akyol’un babası Tacettin Akyol tedavi gördüğü Kocaeli Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetmişti. Merhum Akyol bugün Köseköy İstasyon Camii’nde ikindi namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

HAKKINI BİZLERE HELAL ETSİN

Akyol ailesi adına görüş bildiren Zeynel Abidin Akyol "Babamız Tacettin Akyol Hak'kın rahmetine kavuştu. Tabii ki bizim için kolay değil. Bu zor günlerde sevdiklerimizin hayır duaları ve ziyaretleri bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir. Umarız babamıza hayırlı birer eş ve evlat olmuşuzdur. Hakkını bizlere helal etsin. Taziye mesajları ileten, ziyaretleriyle bizlerin acısını paylaşan tüm eş, dost ve akrabalarımıza Akyol ailesi olarak şükranlarımızı sunarız. İfadelerine yer verdi.

Kaynak: Erdem Övüç
Zeynel Abidin Akyol Tacettin Akyol Kocaelispor