Antrenör olduğu takımın kalesine geçti, galibiyeti getirdi!

Kocaelispor’un eski kalecilerinden Metin Erol bu sezon Başiskele Belediyespor’da antrenörlük yapıyor. Erol, kaleye geçtiği Arslanbey Organize Sanayi maçında yaptığı kurtarışların ardından takıma galibiyeti getiren isim oldu.

Antrenör olduğu takımın kalesine geçti, galibiyeti getirdi!

İLK İKİ MAÇ KULÜBEDEYDİ

İlimiz amatör futbol tarihinin en ilginç maçlarından birisi Başiskele’de yaşandı. Süper Amatör Lig A Grubu takımlarından Başiskele Belediyespor’u bu sezon Kocaelispor’un eski kalecilerinden Metin Erol çalıştırıyor. Son olarak Kullarspor’da kalecilik yapan Metin Erol aldığı antrenörlük kararının ardından yeni takımı ile ilk iki maçında takımını kenardan yönetti.

Antrenör olduğu takımın kalesine geçti, galibiyeti getirdi! - Resim : 1

KADER ADAMI

Önce Maşukiyespor’a 4-1 ardından ikinci maçta da Harbiş’e 3-0 mağlup olan Başiskele ekibinde üçüncü maç Arslanbey Organize Sanayi ile oynandı. Bu maçta kaleye Başiskele Belediyespor’un antrenörü Metin Erol geçti. Başiskele ekibi mücadeleyi Eren’in golü ile 1-0 kazanırken hem antrenör hem de kaleci olan Metin Erol ise yaptığı kritik kurtarışlarla maçın kader adamı oldu.

Antrenör olduğu takımın kalesine geçti, galibiyeti getirdi! - Resim : 2

KOCAELİSPOR KALECİ KAZAĞI UĞURLU GELDİ

Üzerindeki Kocaelispor kaleci kazağı anlamlı bir maç kazanan Metin Erol, Nokta Gazetesi’ne yaptığı açıklamada “Bizim için çok önemli bir maçtı. İlk iki maçta aldığımız yenilgilerin ardından moral olarak çok düşmüştük. Ancak futbolcu kardeşlerim gerçek potansiyellerini Arslanbey karşısında gösterdi ve maçı 1-0 kazanmasını bildik. Zorlu bir sezonun bizi beklediğini daha önce de ifade etmiştim. İşimizi ciddi bir şekle yaparak Başiskele camiasına yakışan bir takım olmak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Antrenör olduğu takımın kalesine geçti, galibiyeti getirdi! - Resim : 3

Kaynak: Erdem Övüç
Başiskele Belediyespor Metin Erol Kocaelispor