Arslanbey Organize sonunu getiremedi! "2-2"

Süper Amatör Lig A Grubu'nda müthiş bir maç geride kaldı. Arslanbey Organize Sanayi 2-0 önde götürdüğü karşılaşmanın son dakikalarında yediği gollerle Darıca Türkeli ile 2-2 berabere kaldı.

Arslanbey Organize sonunu getiremedi! "2-2"

GOL DÜELLOSU

Sezona istediği gibi başlayamayan ve 3 maç sonunda sadece 1 puan alabilen Arslanbey Organize Sanayi, lige fırtına gibi giren, ilk 3 maçını da kazanan Darıca Türkeli'yi Arslanbey Stadı'nda konuk etti. Mücadele karşılıklı atılan ikişer golle 2-2 sona erdi.

Arslanbey Organize sonunu getiremedi! "2-2" - Resim : 1

ERKEN GOL ARSLANBEY'DEN

Mücadelenin henüz 4. dakikasında Ertuğrul Şamlı'nın ceza sahası dışından çektiği şutta top "Doksan" diye tabir edilen yerden ağlarla buluştu. "1-0" 32. dakikada Mustafa'nın ortasında arka direkte topla buluşan Doğukan farkı 2'ye çıkaran gole imzasını attı ve ilk yarı 2-0 sona erdi.

Arslanbey Organize sonunu getiremedi! "2-2" - Resim : 2

DARICA TÜRKELİ ÇOK İYİ PAS YAPAN BİR TAKIM

Ligin en iyi pas yapan ve organize hücumlarla göze hoş gelen futbol oynayan takımlarından birisi olan Darıca Türkeli 2. yarıda oyunun hakimiydi. Takım savunmasını elinden geldiği kadar iyi yapmak isteyen Arslanbey Organize 86. dakikada kalesinde golü gördü. Ceza sahasında topla buluşan Burak Taşdemir'in vuruşunda top kalecinin kollarının arasından fileleri gördü. "1-2" Tüm hatları ile beraberlik golü için yüklenen Darıca Türkeli, 90+3'te beraberliği buldu. Ceza sahası içinde oluşan karambolde topu önünde bulan Muzaffer Görkem Günaydın yaptığı vuruş sonrası kalecinin üstünden ağları buldu. "2-2" Kalan dar zamanda başka gol olmadı ve zevkli mücadele iki iki sona erdi.

Arslanbey Organize sonunu getiremedi! "2-2" - Resim : 3

Kaynak: Gülşah Yücel Ay
Spor Arslanbey Organize Sanayi Süper Amatör Lig A Grubu