Bağdatspor, Gökhan Top ile çok iyi yolda!

Süper Amatör Lig B Grubu’nda haftanın maçı Cephanelik Stadı’ndaydı. Şampiyonluk adayı iki takım, Bağdatspor ile Kullarspor arasındaki maçı Bağdatspor 3-1 kazandı ve 3’te 3 yaptı.

Bağdatspor, Gökhan Top ile çok iyi yolda!

İKİ TAKIM DA ATAK OYNADI

2’de 2 yapan iki takımın mücadelesinin ilk 45 dakikasında 2 gol vardı. Maçın henüz üçüncü dakikasında Bağdatspor’da kornerden gelen top Batınay Korkmaz’ın önünde kaldı ve bu oyuncu isabetli bir vuruşun ardından topu yakın mesafeden filelere gönderdi. İlk yarıda her iki takım da atak oynadı, girdikleri pozisyonları değerlendiremedi. 45+1’de sol kanattan içeri giren günün başarılı isimlerinden İlker Varol’un pasında Kerem fileleri havalandırdı ve ilk yarı Bağdatspor’un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Bağdatspor, Gökhan Top ile çok iyi yolda! - Resim : 1

TOPLAM 3 KIRMIZI KART ÇIKTI

2. yarıya Kullar daha atak başladı. 51’de sol kanattan son çizgiye inen Aykut Aslan’ın pasında Cihan Halil hata yapmadı ve farkı 1’e indirdi. Bu golden sonra hareketlenen maçın 64. dakikasında Kullar’dan Aykut, Bağdat’tan da Gökalp gördükleri kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 75’te Bağdat’ın üçüncü golü geldi. Serhat ile kaleci Melikhan anlaşamayınca araya giren Abdülkadir Fırat attığı golle maçın skorunu 3-1 olarak tayin etti. Maç sonunda gerginlik yaşandı bu gerginliğin ardından Bağdat ekibinin etkili kanat oyuncusu Anıl Kabil kırmızı kart gördü.

Bağdatspor, Gökhan Top ile çok iyi yolda! - Resim : 2

KAVAKLI VE BEYLİKBAĞI FARKLI KAZANDI

Günün diğer maçlarında Bekirdere sahasında Beylikbağı Karadeniz’i 6-1, Kavaklıspor da Yeniyalı Barbaros’u 5-0 ile geçti. Günün çekişmeli maçında Arslanbey Gençlerbirliği evinde Doğantepe’yi 2-1 mağlup ederken, Eşmespor güçlü rakibi Kandıra’yı 4-1 yendi. Suadiyespor ise çok iyi bir futbol oynadığı maçta deplasmanda Menderes Gençlik karşısında sahadan 2-0’lık üstünlükle ayrıldı.

Bağdatspor, Gökhan Top ile çok iyi yolda! - Resim : 3

KANDIRA VE YENİYALI BARBAROS’UN PUANI YOK

Bu skorların ardından Bağdat 9 puanla lider, Kavaklı ve Suadiye’nin 7’şer, Kullar ve Eşme’nin 6’şar, Arslanbey Gençlerbirliği’nin 5, Beylikbağı Karadeniz’in 4, Menderes Gençlik ve Doğantepe’nin 3’er, Bekirderespor’un ise 1 puanı bulunuyor. Grubun son iki sırasındaki Kandıra Gençlerbirliği ve Yeniyalı Barbarosspor’un puanı bulunmuyor.

Bağdatspor, Gökhan Top ile çok iyi yolda! - Resim : 4Bağdatspor, Gökhan Top ile çok iyi yolda! - Resim : 5

Bağdatspor, Gökhan Top ile çok iyi yolda! - Resim : 6

Kaynak: Erdem Övüç
Spor Gökhan Top Süper Amatör Lig B Grubu