Bay Şampiyon Hasan Alemdar her eve lazım!

İlimizde “Bay Şampiyon” olarak bilinen, kadın futbolu denilince akla gelen ilk isimlerden birisi olan Hasan Alemdar’ın 1. Lig’de kadrosunda 2009-2010 doğumlu futbolcular oynuyor.

Bay Şampiyon Hasan Alemdar her eve lazım!
Kocaeli Haber-Bay Şampiyon Hasan Alemdar her eve lazım

TÜM YAŞ GRUPLARINDA TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU YAŞADI

Müthiş bir başarı kariyerine sahip olan, kadın futbolunun ülkedeki öncü isimlerinden Hasan Alemdar araştırmaya, bulmaya, yetiştirmeye, geliştirmeye ve ülke futboluna kız futbolcu kazandırmaya devam ediyor. İki kez dünya ikinciliği, çok sayıda da tüm yaş gruplarında gerek okul gereksek de kulüpler bazında Türkiye şampiyonlukları bulunan Alemdar, kadın futbolcuların gelişimleri, onları kısa, orta ve uzun vadede topluma yararlı bireyler olması adına ekibi ile birlikte fazla mesai yapmaya devam ediyor.
Bay Şampiyon Hasan Alemdar her eve lazım! - Resim : 1
DEVLETE GİRMENİN EN KISA YOLU

Alemdar yetenekli sporcuları araştırmaya devam edeceklerinin altını çizdi ve şu şekilde konuştu: Kız çocuklarını spor yoluyla güçlendirmek, topluma kazandırmak, yeteneklerini keşfetmelerini sağlamak başlıca hedeflerimizden. Bu bağlamda çocuk esirgeme kurumunda yetişen öğrencilerimizi de futbola başlattık, onun öğrenciyken ek gelir elde etmesini sağladık. Yeteneğinin keşfi ile milli sporcu oldu ve üniversiteye girişte ek puan alarak memur ataması gerçekleşti.

HERKESİMDEN KIZ ÇOCUKLARINA ULAŞIYORUZ

Daha önce aynı şekilde hazırlık maçımızı izlemeye gelen küçük bir kız çocuğu bugün A Milli takım oyuncusu, aynı zamanda öğretmen oldu ve yakın zamanda yurtdışına transferi gerçekleşti. Kurduğumuz takımla dünya ikincilikleri yaşadık. Hedefimiz her kesimden kız çocuklarına ulaşarak içlerindeki gücü ortaya çıkarmak aynı zamanda ülkemizi yurtdışında en iyi şekilde temsil ederek futbolun gelişimine katkı sağlamaktır.

Kaynak: Erdem Övüç
Hasan Alemdar futbol A milli takım