Belediye Derincespor “Artık olsun” diyor!

Pazar günü Manisa temsilcisi Somaspor ile karşılaşacak olan Belediye Derincespor’da hazırlıklar sürüyor. Sarı lacivertlilerde sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor.

Belediye Derincespor “Artık olsun” diyor!

HÜSEYİN EREN FORMA GİYEMEYECEK

Son maçında deplasmanda Ankara Demirspor’a konuk olan Belediye Derincespor’da Soma maçının hazırlıkları devam ediyor. Son 3 maçında berabere kalan ve toplamda 4 puanla ateş hattında yer alan sarı lacivertlilerde alt adalesinde sakatlığı bulunan başarılı sağ bek Hüseyin Eren forma giyemeyecek.

HÜSEYİN AFKAN HAMLE OYUNCUSU OLACAK

Haftanın ilk antrenmanını kaçıran ve bugün ilk çalışmasına çıkan Batuhan Altıntaş’ın durumu maç günü belli olacak. Hafif sakatlıkları bulunan İsa Nalbant ve Hakkı Can’ın önemli bir sorunu yok. Her geçen gün temposunu artıran Hüseyin Afkan’ın ise ikinci yarıda takımın önemli hamle adamı olacağına kesin gözü ile bakılıyor.

HAKAN ÖZTÜRK VE SONER ULUSOY FORMA GİYİYOR

Derince Stadı’nda pazar günü saat 15.30’da başlayacak olan mücadeleyi Isparta’dan Berkan Çetin yönetecek. Belediye Derinncespor 4 puanla 16. sırada, İzmitli Hakan Öztürk ve geçtiğimiz sezon Yuvacıkspor’da başarılı bir performans gösteren Soner Ulusoy’un formasını giydiği Somaspor ise 7 puanla 12. sırada yer alıyor.

Kaynak: Erdem Övüç
Belediye Derincespor Somaspor Ankara Demirspor