Caner Osmanpaşa: Yavaş yavaş daha iyi bir takım olacağımıza inanıyorum

Kocaelispor’un deneyimli savunma oyuncusu Caner Osmanpaşa antrenman öncesinde yaptığı açıklamada “Yavaş yavaş daha iyi bir takım olacağımıza inanıyorum” dedi ve hedeflerinin Süper Lig olduğunu ifade etti.

Caner Osmanpaşa: Yavaş yavaş daha iyi bir takım olacağımıza inanıyorum

İSTANBUL’DA NE İSTEDİYSEK YAPTIK

Caner antrenmandan önce basın mensuplarının sorularını yanıtladı ve şu ifadelere yer verdi: Ligin iyi futbol oynayan takımlarından birisi olan İstanbulspor ile oynadık. Bunun bilinci ile de gittik zaten. Takım halinde güzel bir duruş sergiledik, iyi pozisyon aldık ve ne istediysek onu gerçekleştirerek sonucu aldık. Bizim için iyi oldu. Liderliği aldık ancak puan fark bir birine çok yakın. 7. ile aramızda 3 puanlık bir fark var. Bir hafta kaybettiğinde bir anda aşağılara inebiliyorsun. Bunu korumak ve seri yakalamak gerekiyor.

Caner Osmanpaşa: Yavaş yavaş daha iyi bir takım olacağımıza inanıyorum - Resim : 1

BİRAZ ZORLAYICI OLABİLİR

Appindangoye ile uyum içindeyiz, bir sorunumuz yok. Ahmet Oğuz ile de Gökhan ile de beraberdik. Ancak bu iş sadece savunmanın yaptığı bir iş değil. Diğer takım arkadaşlarımız ile de adapte olmalıyız. Takım halinde birbirimize alışırsak sonuca daha çabuk ulaşırız. Yavaş yavaş daha iyi bir takım olacağımıza inanıyorum. Rakiplerimiz deplasmanda baskı altında kalacak ve savunmada oynayacak. Geride bekleyecekleri için bu durum bizim için zorlayıcı olabilir. Zamanla bunu da aşacağımızı düşünüyorum.

Caner Osmanpaşa: Yavaş yavaş daha iyi bir takım olacağımıza inanıyorum - Resim : 2

KÖTÜ GÜNDE DE TARAFTARIMIZIN DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ

Burada inşallah daha fazla puan kaybetmeyiz ve ilerleyen haftalarda puan farkını açarak üst sıralarda kalmaya devam ederiz. Bazı şeyleri konuşmak için henüz erken. Rehavete kapılmamamız lazım. Taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Kim olursa olsun herkese özgüven sağlamalıyız. Bunu taraftarımızdan rica ediyorum. Geçen hafta kötü bir performans sergiledik ama toparlanmayı başardık, lider olduk. Tüm taraftarlarımızdan, takıma destek vermelerini rica ediyorum. Kötü oynadığımız anlarda da desteklerini verirlerse daha fazla özgüvenli bir şekilde mücadelemizi sahaya yansıtırız.

Caner Osmanpaşa: Yavaş yavaş daha iyi bir takım olacağımıza inanıyorum - Resim : 3

Kaynak: Erdem Övüç
Caner Osmanpaşa Ümraniyespor Kocaelispor