Çubuklu Balaspor DOĞRU YOLDA!

Aralık 2023’te futbol ve güreş branşlarında alt yapı çalışmalarına başlayan Aydın Karamak başkanlığındaki Çubuklu Balaspor’da işler yolunda ilerliyor.

Çubuklu Balaspor DOĞRU YOLDA!

İNTERNET VE KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN UZAK!
Kulüp Başkanı Aydın Karamak’ın başkanlığa gelmesinin ardından Çubuklu Balaspor’da çok güzel işler olmaya başladı. Son derece organize ve yetiştirmeye yönelik çalışmalar yapan yeşil beyazlılar çocuklarını internet ortamından ve gençlerin kötü alışkanlıklardan uzaklaşmasını sağlıyor.

Çubuklu Balaspor DOĞRU YOLDA! - Resim : 1

FUTBOL OKULU DEĞİL SEMTİN TAKIMI
Bu bağlamda Başkan Aydın Karamak konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi. Çubuklu Balaspor’da “Futbol okulu değil Semtin takımı” şiarıyla yola çıktık. Başarılı alt yapı hocamız Seçkin Tanrıkulu gözetiminde 6-12 yaş arasındaki çocuklarımızla başladığımız çalışmaların ardından 2 aylık süre sonrasında U-11 Ligi’ne katılım sağladık.

Çubuklu Balaspor DOĞRU YOLDA! - Resim : 2

ATA SPORUMUZ DESTEKLENİYOR
Farklı olduğumuzu, semtin takımı olduğumuzu bilerek kayıt yaptıran tüm sporcularımıza ücretsiz malzeme dağıtımı yaptık. “Kırsalın çocukları” deyip futbol alt yapısının yanında güreş branşımız ile de 6-13 yaş grubu ile çalışmalara başladık. Kocaeli’nin güreş ustalarından Şener Sar ve Mustafa Bayram hocalarımızla yaklaşık 20-25 güreş sporcumuza Ata sporumuzun doğruları anlatılıyor.

Çubuklu Balaspor DOĞRU YOLDA! - Resim : 3

HASAN DOĞAN VE MİMAR SİNAN’DA
Hem güreş hem de futbolda çeşitli etkinlere katılım sağladık. Futbol antrenmanlarımızı Yeşilova Hasan Doğan Spor Tesislerinde, güreş antrenmanlarımızı ise Mimar Sinan Ortaokulu Spor Salonunda yapıyoruz. Ayrıca köyde bulunan doğal çim sahamızda ve kamp alanlarımızda kros, doğa gezileri ve antrenmanlara devam ediyor, kültür sanat etkinlikleri de yapılarak yöresel ikramlarımızı sporcularımıza sunuyoruz.

Çubuklu Balaspor DOĞRU YOLDA! - Resim : 4

TEŞEKKÜR EDERİZ
Çubuklu Bala camiası adına bu güzel oluşuma katkı sağlayan yönetimimize, velilerimize, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Büyükakın’a, KASKF Başkanı Murat Aydın ile emekleri geçen herkese teşekkür ederim. Kırsalın Çocukları Çubuklu Bala Spor Kulübü olarak, geleceğimizin teminatı olan çocuklara, gençlere sahip çıkmaya sonuna kadar devam edeceğiz.

Çubuklu Balaspor DOĞRU YOLDA! - Resim : 5

Çubuklu Balaspor DOĞRU YOLDA! - Resim : 6

Kaynak: Erdem Övüç
Çubuklu Balaspor Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Tahir Büyükakın