Gölcüklü Kerem Aktürkoğlu'nun piyasa değeri 50 milyon Euro’yu bulacak!

İlimizin güzide kulüplerinden, alt yapısında 800 sporcusu bulunan Hisareynspor’un Türk futboluna armağanı, Gölcük doğumlu Kerem Aktürkoğlu dünya yıldızı olma yolunda ilerliyor. Kerem’in piyasa değeri her geçen gün artıyor.

Gölcüklü Kerem Aktürkoğlu'nun piyasa değeri 50 milyon Euro’yu bulacak!
Kerem Aktürkoğlu piyasa değeri

KARİYER SEZONU

Türk futbolunun cevherlerinden, Hisareynspor’da yetişen Kerem Aktürkoğlu, milli forma ile çıktığı son maçta İzlanda filelerine harika bir gol attı, Arda’ya da golü attırdı. Galatasaray’ın ardından transfer olduğu Portekiz’in Benfica takımın kariyer sezonunu geçiren Kerem 4 maçta 2 gol attı 2 de asist yaptı. An itibari ile Galatasaray forması ile birlikte 12 maçta 6 gol atan etkili kanat forvet 5 de gol pası verdi.

Gölcüklü Kerem Aktürkoğlu'nun piyasa değeri 50 milyon Euro’yu bulacak! - Resim : 1

MONTELLA HER ŞEYİN FARKINDA

Milli futbolcu için A Milli Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella “Kolay bir cevap olmayacak, kimse alınmasın buna. Çok takip ettiğim bir futbolcuydu, 3 yıldır Türkiye’deyim biliyorsunuz. Böyle özellikleri barındıran bir futbolcuyu kolay bulamazsınız. Şutu, pası, her şeyi olan bir oyuncuyu bulmak kolay değil. Son dönemde belki kafası rahat değildi. Transferinden sonra kafasının daha rahat olduğunu hissettim. Karadağ maçında oynattım. Kafası farklı bir konumda şu anda. Hepimiz daha rahat görüyoruz” diyerek Kerem’in son durumunu bu şekilde özetledi.

Gölcüklü Kerem Aktürkoğlu'nun piyasa değeri 50 milyon Euro’yu bulacak! - Resim : 2

NELER ÇEKTİ NELER!

Özellikle Başakşehir’de oynadığı dönemde kendisine uygulanan mobing nedeni ile zor yıllar geçiren, babası ile her gün Kocaeli Gölcük ile İstanbul Balat arasında mekik dokuyan Kerem’in bu hikayesini Türkiye’de ilk kez Spor41 dile getirmiş ardından Kerem yaşadıklarını ulusal bir kanalda bir bir anlatmıştı. Son döneme damga vuran Kerem 12 milyon Euro karşılığında Benfica’ya transfer olurken, Portekiz kulübünün Kerem’e talip olanlara kapıyı 50 milyon Euro’dan açacağı belirtildi.

Gölcüklü Kerem Aktürkoğlu'nun piyasa değeri 50 milyon Euro’yu bulacak! - Resim : 3

Gölcüklü Kerem Aktürkoğlu'nun piyasa değeri 50 milyon Euro’yu bulacak! - Resim : 4

Gölcüklü Kerem Aktürkoğlu'nun piyasa değeri 50 milyon Euro’yu bulacak! - Resim : 5

Gölcüklü Kerem Aktürkoğlu'nun piyasa değeri 50 milyon Euro’yu bulacak! - Resim : 6

Kaynak: Erdem Övüç
Kerem Aktürkoğlu Türkiye Futbol Federasyonu Milli Maç