İsmail Karatut gerçekten büyük kaptan!

1. Amatör Lig D Grubu takımlarından İzmit Maltaspor'da takım kaptanı ve ağabeyi İsmail Karatut, 3-2'lik Tavşancılspor galibiyetinin kahramanı oldu.

İsmail Karatut gerçekten büyük kaptan!

ÇOK SEVİLİYOR

İzmit Maltaspor'un İsmail abisi var! İlimizde çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen simalarından, 1989 doğumlu futbolcu İsmail Karatut, 1. Amatör Lig D Grubu'nda mücadele eden İzmit Maltaspor'da forma giyiyor. Son derece genç bir kadroya sahip olan takımda gençlere taş çıkartan bir performansı ortaya koyan deneyimli futbolcu takıma hem ağabeylik yapıyor hem de maddi manevi destek oluyor.

TAVŞANCIL'DAN GALİP DÖNDÜLER

İzmit ekibi son maçında Tavşancılspor'la deplasmanda karşı karşıya geldi ve 1-0 geriye düştü mücadeleyi ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-1 kazandı. Maçın tek kelimeyle yıldızı takımın İsmail ağabeyiydi. Oyuna sonradan giren 35 yaşındaki kaptan 2 gol attı bir de asist yaptı.

HAFTANIN FUTBOLCUSU

İlk golde kalecinin üzerinden aşırtma bir vuruş sonrası fileleri havalandıran İsmail, 2. golünde ise ceza sahası dışından ayak içi plase vuruşuyla köşeye nefis bir top bıraktı. 3. golde savunma arasına Samet Arda Özkan'a al da at diyen ve golü attıran İsmail Karatut 1. Amatör Lig'de haftanın futbolcusu oldu.

Kaynak: Erdem Övüç
1. Amatör Lig D Grubu İsmail Karatut, Tavşancıl