Kocaelispor 'Dünya Kız Çocukları' gününde hediye dağıttı

Kocaelispor, Dünya Kız Çocukları Günü’nü kutlayarak hediye dağıttı.

Kocaelispor 'Dünya Kız Çocukları' gününde hediye dağıttı

Kocaelispor, Dünya Kız Çocukları Günü’nü anlamlı bir etkinlikle kutladı. Kulüp, bu özel günde kız çocuklarına hediyeler dağıtarak topluma duyarlılığını bir kez daha gösterdi.

HEDİYE DAĞITTILAR

Yürüyüş yolu üzerinde düzenlenen etkinlikte, Kocaelisporlu futbolcu Furkan Gedik ve yönetim kurulu üyesi Orhan Dönmez, kız çocuklarına çekilişle hediyeler verdi. Organizasyon müdürü Mehmet Açık’ın da katıldığı etkinlikte, stant kurularak çocuklara sürpriz hediyeler sunuldu.

SESSİZ KALMADIK

Etkinliğe ilişkin açıklamalarda bulunan Mehmet Açık, “Son günlerde ülkemizde yaşanan olumsuz olaylar karşısında sessiz kalmadık. Burada bir stant kurarak, kız çocuklarımıza çeşitli hediyeler dağıttık. Bu özel günde yanımızda olan futbolcumuz Furkan Gedik’e ve katkı sağlayan Orhan Dönmez’e teşekkür ediyorum. Kocaelispor olarak, bu şehirdeki herkes bizim için değerli, özellikle de kız çocuklarımız” dedi.

ŞEHRE ÖRNEK OLMALI

Kocaelisporlu futbolcu Furkan Gedik ise etkinliğin önemine dikkat çekerek, “Kocaelispor'un böyle bir etkinlik düzenlemesi çok anlamlı. Bu, hem şehre hem de ülkeye örnek olmalı. Etkinlik, hem biz futbolcuları hem de şehri mutlu etti. Tüm kız çocuklarımızın Dünya Kız Çocukları Günü’nü kutluyorum; onlar bizim canımız” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA
Dünya Kız Çocukları Günü Kocaelispor Furkan Gedik