Müthiş maç Çınarlıspor’un “2-1”

Büyük bir çekişmenin yaşandığı 1. Amatör Lig C Grubu’nda müthiş bir maç geride kaldı. İki iddialı takımın mücadelesinde Çınarlıspor 1-0’dan geldi ve Taşköprü Birlikspor’u 2-1 mağlup etti.

Müthiş maç Çınarlıspor’un “2-1”

BURAK GEDİK, TAŞKÖPRÜ’YÜ ÖNE GEÇİRDİ

Derince Stadı’nda oynanan maç 90 dakika boyunca nefes kesti. Kıran kırana geçen maçta öne geçen takım konuk ekip Taşköprü Birlikspor oldu. Takımın yıldız futbolcusu Burak Gedik ceza sahası sol çaprazından kaleye çektiği şutta topu ağlara gönderdi. Aynı futbolcu 2 kez gole yaklaştı, bir röveşata denemesinde istemeden de olsa Cihat Opak’ın yüzüne kramponu geldi.

Müthiş maç Çınarlıspor’un “2-1” - Resim : 1

YANLIŞ TAŞ PAHALIYA MAL OLDU

İlk yarının son anlarında Taşköprü ekibinde taç atışı hatası oldu ve Çınarlı, kullandığı taç atışının ardından penaltı kazandı. Topun gerisine geçen Anıl topla kaleciyi ayrı yerlere gönderdi. “1-1” Yağış altında oynanan ve nefes kesen maçın ilk yarısı 1-1 sona erdi. Heyecan ikinci yarıda da devam etti ve sahneye çıkan Resul takımını 2-1 öne geçirdi.

Müthiş maç Çınarlıspor’un “2-1” - Resim : 2

ZEVKLİ VE ÇEKİŞMELİ BİR MAÇTI

Kalan sürede başka gol olmadı ve şampiyonluk adayı iki takımın, zevkli ve çekişmeli geçen mücadelesini Çınarlıspor kazandı ve 4 maç sonunda puanını 8’e çıkardı. Bu sezon ilk kez yenilen Taşköprü Birlikspor ise 6 puanda kaldı. Günün diğer maçlarında da büyük bir çekişme hakimdi.

Müthiş maç Çınarlıspor’un “2-1” - Resim : 3

GÖLCÜK ÇİFTLİK LİDERLİĞE YÜKSELDİ

Gölcük Çiftlikspor zorlu deplasmanda Çayırova Gençlerbirliği’ni 2-1 mağlup etti ve liderlik koltuğuna oturdu. Karamürsel Ereğli, İzmit Futbol Kulübü deplasmanından 4-1’lik galibiyetle dönerken haftayı 2. sırada tamamladı. Dumlupınar Futbol Kulübü ise evinde Kocaeli Körfezspor’u 7-2 ile geçti.

Müthiş maç Çınarlıspor’un “2-1” - Resim : 4

Müthiş maç Çınarlıspor’un “2-1” - Resim : 5

Kaynak: Erdem Övüç
BURAK GEDİK Gölcük Çiftlikspor Çayırova Gençlerbirliği