Oğulcan Çağlayan: Kaos, kriz, ıslık kimseye bir şey kazandırmaz

Kocaelispor’da İstanbulspor maçının en dikkat çeken isimlerinden Oğulcan Çağlayan’dan son derece samimi açıklamalar geldi. Oğulcan “Kaos, kriz, ıslık kimseye bir şey kazandırmaz” dedi.

Oğulcan Çağlayan: Kaos, kriz, ıslık kimseye bir şey kazandırmaz

ÇOK İYİ HAZIRLANMIŞTIK

Son dönemin en samimi açıklamalarını yapan Oğulcan Çağlayan sözlerine İstanbulspor galibiyeti ile başladı ve şu ifadelere yer verdi: İstanbulspor maçına hafta boyunca çok iyi hazırlanmıştık ve maçta her şey istediğimiz gibi geçti. Yakaladığımız pozisyonları değerlendirerek iyi bir galibiyete imza attık. Taraftarımızın ve camiamızın beklentileri de bu yöndeydi. Onları da mutlu ettiğimiz için çok mutluyuz.

Oğulcan Çağlayan: Kaos, kriz, ıslık kimseye bir şey kazandırmaz - Resim : 1

BİLİNCİNDEYİZ, FARKINDAYIZ

8. hafta itibariyle liderliğe ulaştık. Liderlik çok güzel bir şey tabii ki, bunun gururunu yaşıyoruz ama önemli olan burada kalmak. Hepimiz bunun bilincindeyiz ve farkındayız. Sezon sonunda hepimizin 15 yıllık arzusu ve dileği gerçekleşir, inşallah özlemi sona erdirir, Kocaelispor camiasını hak ettiği Süper Lig’e çıkarırız.

Oğulcan Çağlayan: Kaos, kriz, ıslık kimseye bir şey kazandırmaz - Resim : 2

11’DE BAŞLAMAK BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİYDİ

Hocamıza bana olan güveni için teşekkür ederim. Cezalı olduğum için 2 hafta takımdan ayrıydım. İstanbul maçına 11’de başladım. Bu benim için çok önemliydi. Gösterdiğim performansla taraftarımızı ve camiamızı mutlu ettiysem ne mutlu bana. İnşallah bu futbolumu gol ve asistlerle de süslerim. Bu arada ilk golde Pedrinho’nun yaptığı hamle golü daha da güzelleştirdi. Mendes de müthiş bir özgüven sonrası golünü attı.

BELKİ DE ŞAMPİYONLUK GOLÜNÜ ATACAKLAR

Takımda oynayan oynamayan fark etmiyor, çok iyi bir ortamımız ve arkadaş grubumuz var. Belki de taraftarımızın beklentilerini karşılamadığını düşündüğümüz futbolcular Ümraniye maçının kaderini değiştirecek, belki de şampiyonluk golünü atacaklar. Çünkü o kalitedeler. Herkesin bu anlamda sağduyulu olması, taraftarımızın takımımızın arkasında olmasını diliyorum.

DOĞALDIR, FUTBOLDA BUNLAR VAR, AMA?

Geçtiğimiz yıllarda burada taraftarın futbolculara karşı reaksiyonu olmuş. Doğaldır, futbolda bunlar var ama bu işin sonunda Süper Lig’e çıkmak istiyorsak, rica ediyorum, bize destek olarak yardımcı olunsun. Öteki türlü kaos, kriz, ıslık ya da oyunculara sosyal medya üzerinden kötü şeyler söylemek kimseye bir şey kazandırmayacak. Bu konuda hemfikir olmamız gerekiyor. Biz profesyonel oyuncularız, hedeften uzaklaşmayalım. Son karar onların.

FUTBOLDA DÜN YOKTUR

Ümraniye maçı hakkında çok pozitifim. Herkesin özgüveni yerinde. Rakibimizi karşısında 4 maçtır yeniliyormuşuz. Bunlar geçmişte kaldı. Futbolda dün yoktur, bugün ve yarın vardır. Cumartesi gününe kadar en iyi şekilde hazırlanıp sahamızda galibiyeti alıp liderliği korumak tek temennimiz. İstanbul maçında oyunda kalmak istedim. İki taraftan bakmak lazım. Futbolcu olarak oynamak istiyordum. Oyun iyice açılmıştı ve gol atmak istediğim için sahada kalmayı talep ettim.

PATRON ERTUĞRUL SAĞLAM’DIR

Hocalarımız tarafından bakarsak, maç eksiğimden ötürü yorulmaya başlamış, geri dönüşlerde sıkıntı yaşamaya başlamıştım. Analiz görüntülerinde de son 5-10 dakikada durum böyleymiş gerçekten. Hem beni korumak hem de takımın menfaati düşünülerek oyundan alındım. Bizim patronumuz, teknik direktörümüz Ertuğrul hocadır. Onun verdiği kararlara dün nasıl saygı duyuyorsam bugün de yarın da saygı duyacağım. O yüzden son karar her zaman kendisinin.

Oğulcan Çağlayan: Kaos, kriz, ıslık kimseye bir şey kazandırmaz - Resim : 3

Kaynak: Erdem Övüç
Ümraniyespor Kocaelispor Oğulcan Çağlayan