Recep Durul: Kocaelispor, kağıt üzerinde yazılan bir kelime değildir!

Kocaelispor Kulüp Başkanı Recep Durul, Kapanönü’ndeki Kocaelispor – Kent buluşmasında konuşu ve “Kocaelispor, kağıt üzerinde yazılan bir kelime değildir” dedi.

Recep Durul: Kocaelispor, kağıt üzerinde yazılan bir kelime değildir!
Kocaelispor Haber - Recep Durul: Kocaelispor, kağıt üzerinde yazılan bir kelime değildir!

TARİHİ BİR YERDEYİZ

Sözlerine Kapanönü’nün tarihi ile başlayan Durul şu şekilde konuştu: Kocaelispor Kulübü olarak halkla, esnaflarımızla beraberiz. Kapanönü tarihi bir yer. Kuruluşu 16. yüzyıla kadar dayanıyor. Birçok medeniyete ev sahipliği yapmış bir yerdeyiz. Hocalarımız, futbolcularımız, yöneticilerimiz ve tüm paydaşlarımızla birlikte sahadaki mücadelenin ve bağlarımızın daha da güçlenmesi adına, birlik bütünlük içinde böylesi etkinlikler düzenlenmesi kararını aldık.

TÜRKİYE’DE FIRTINA GİBİ ESİYORDU

40 yıldır bu şehirde yaşayan bir insan olarak bu tür etkinlikleri çok gördüm. Kocaelispor sadece kağıt üzerinde yazılan bir kelime değil, tarihi ile de çok köklü bir kulüp. 90’lı, 2000’li yıllarda Türkiye’de fırtına gibi esiyordu. Süper Lig’e çıktığında ilk yarıyı lider bitirmiş, sezonu dördüncü sırada tamamlamış, 5 sezon ilk 5’te yer almış bir kulüpten bahsediyoruz.

FİTİLİ ATEŞLEDİK

Ertuğrul hocamızın liderliğinde bugün fitili yeniden ateşledik. Güzel bir kadro kurduk. Bu sezon taraftarımızla birlikte şampiyonluk hedefi ile yola çıktık. İnşallah aksamadan limana varacağız. 16 yıl sonra Kocaelispor’u tekrar Süper Lig’e çıkarmak için tüm gücümüzü ortaya koyacağız. Büyükşehir belediye başkanımız, taraftarımız Kocaelispor’u sahiplenmiştir. Bundan sonra da ne gerekiyorsa yapılacaktır. Son olarak bizi burada ağırladıkları için Kocaelispor sevgisini yaydıkları için Kapanönü esnafımıza şükranlarımı sunuyorum.

Kaynak: Erdem Övüç
Recep Durul Kocaelispor Ertuğrul Sağlam