Remzi Demirer bir kez daha TÜFAD Genel Merkez yönetiminde

İlimizin başarılı spor insanlarından TÜFAD Kocaeli Şube Başkanı Remzi Demirer, 26. Olağan Genel Kurulun ardından tekrardan Genel Merkez Yönetiminde yer aldı.

Remzi Demirer bir kez daha TÜFAD Genel Merkez yönetiminde
Remzi Demirer bir kez daha TÜFAD Genel Merkez yönetiminde

GÜVEN TAZELEDİ

Kısa adı TÜFAD olan Türkiye Futbol Antrenörleri Derneğinin 26. Olağan Genel Kurul Toplantısı, Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi Yıldız Kenter Salonu Yenimahalle Ankara adresinde gerçekleşti. Mevcut başkan İsmail Dilber’in güven tazelediği genel kurulda TÜFAD Kocaeli Şube Başkanı Remzi Demirer bir kez daha Genel Merkez Yönetiminde yer aldı.

RAPORLAR İBRA EDİLDİ

Genel Kurul selamlama konuşması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından Divan Kurulu'nun seçimi gerçekleşti. Genel Başkanın İsmail Dilber’in sunuş konuşmasının ardından, Yönetim Kurulu faaliyet raporu, gelir gider hesap raporu, bilanço ve Denetleme Kurulu raporları okundu ve raporlar oy birliği ile ibra edildi.

ÖNEMLİ KONULAR İÇİN YETKİ ALINDI

2024-2027 yıllarına ait çalışma programı ve tahmini bütçenin okunması, görüşülmesi ve kabülünün ardından Genel Kurul'un görev ve yetkileri içerisinde yer alan; Dernek Tüzüğünün 15.8 ve 16.1.4 maddeleri gereğince "Dernek için gerekli olan taşınmaz mal ve araç satın alınması veya mevcut taşınmaz malların ve araçların satılması hususunda yönetim kuruluna yetki verildi.

ŞUBE VE TEMSİLCİLİKLER GELİYOR

Kongrede ayrıca Genel Kurul'un görev ve yetkileri içerisinde yer alan; Dernek Tüzüğünün 15.12'inci maddesine göre "Derneğin şubeleri veya temsilciliklerinin açılmasının kararlaştırılması ve açılmasına karar verilen şubeler ve aynı zamanda şubelerin feshi veya şube yönetim kurullarının görevden alınması veya değiştirilmesi ile ilgili işlemlerin yürütülmesi için Yönetim Kuruluna yetki verilmesi konusunda karar verildi. Son bölümde üç yıl için görev yapacak Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu Asıl ve Yedek Üyelerinin seçimi gerçekleşti. Dilek ve temenniler ile genel kurul sona erdi.

TÜFAD GENEL MERKEZİ YÖNETİM KURULU
İsmail Dilber – Başkan
Remzi Demirer
Samet Aybaba
Hüdait Doğu
Osman Yozgat
Alaaddin Naganlu
Muammer Birdal
İsmail Ertekin
Metin Bak
Hakkı Bayrak
İsmail Savcılıoğlu
Mehmet Sümer
Prof. Dr. Mehmet Acet
Prof. Dr. Mehmet Yorulmazlar
Abdüsemet Karakaş
Şakir Filiz
Hasan Aralık
Mehmet Soykök
Mustafa Meteertem
Turgut Kır
İsmet Karababa

Kaynak: Erdem Övüç
Remzi Demirer Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Kocaeli