“Şenol”a Mürsel “Şeeeenol”a! “2-1”

Bölgesel Amatör Lig 9.Grup’ta haftanın maçı Karamürsel’de oynandı. Karamürselspor kent derbisinde Gebzespor’u Samet Şenol’un golleri ile 2-1 mağlup etti ve bu sezonki ilk zaferine ulaştı.

“Şenol”a Mürsel “Şeeeenol”a! “2-1”
“Şenol”a Mürsel “Şeeeenol”a! “2-1”

KARAMÜRSEL MAÇA ÇOK İYİ BAŞLADI

Nokta TV’den de naklen yayınlanan Karamürsel – Gebzespor kent derbisi inanılmaz anlara sahne oldu. Karamürsel ekibi mücadeleyi Samet Şenol’un golleriyle 2-1 kazandı ve bu sezonki ilk galibiyetine imza attı. Karamürsel Stadı’ndaki maça ev sahibi ekip çok iyi başladı ve ilk 15 dakikada 3 kez golle burun buruna geldi. Kaleci Sercan 3 pozisyonda da gole izin vermedi.

“Şenol”a Mürsel “Şeeeenol”a! “2-1” - Resim : 1

KALECİ MEHMET, 90’DAN ÇIKARDI

Maçın 26. dakikasında orta alanda topu kazanan Eren Katkay savunma arkasında topu gönderdi. Samet bu topa yetişti ve Sercan’ın solundan ağları buldu. “2-0” Gebze ekibi Enes’in şutu ile tehlike yaratmak istedi. Bu futbolcunun şutunda Mehmet Öztürk çok iyi bir kurtarışa imza attı. İlk 45 dakikada rakibi karşısında farkı kaçıran Karamürsel soyunma odasına 1-0 önde girdi.

“Şenol”a Mürsel “Şeeeenol”a! “2-1” - Resim : 2

ALİ ŞENTÜRK, 90’DA FARKI 1’E İNDİRDİ

Karamürsel ikinci yarıda da topun hakimi olan taraftı. Zaman zaman sertliklerin yaşandığı maçın 66. dakikasında fark 2’ye çıktı. Günün yıldızı Samet Şenol topu rakip savunmadan kurtardı ve kaleci Sercan’ın üzerinden ağlara gönderdi. “2-0” Maçın 90. dakikasında Burak Balcı’nın düşürülmesi ile kazanılan serbest vuruşta topun gerisine geçen Ali Şentürk sert ve isabetli vurduğu topu sağ köşeden ağlara gönderdi. “2-1”

“Şenol”a Mürsel “Şeeeenol”a! “2-1” - Resim : 3

KARAMÜRSEL HAK ETTİ

Maçın İstanbul Bölgesi hakemi Kadir Akpınar maçın sonuna 8 dakika ilave etti. Bu zaman diliminde oyun iyice sertleşti, ortam çok gerildi. Uzatma anlarında da skoru korumasını bilen Karamürsel temsilcisi maçı 2-1 kazanmasını bildi. Maçın ardından sarı lacivertlilerin sevinci görülmeye değerdi. Üçüncü haftada Karamürselspor, Karasu deplasmanına çıkacak, 2 maç sonunda 1 puanı bulunan Gebzespor ise Keşanspor’u konuk edecek.

“Şenol”a Mürsel “Şeeeenol”a! “2-1” - Resim : 4

DİĞER SKORLAR

Haftanın diğer maçlarında Çayırovaspor çok iyi mücadele ettiği ve penaltı kaçırdığı karşılaşmada Sapanca Gençlik’e 1-0 yenildi. Darıca Gençlerbirliği sahasında Evrensekiz Evrenspor’u 3-0 yenerken, Gölcük de Keşan’dan 7-0’lık galibiyetle döndü. Karasu deplasmanda Ferizli’yi 1-0, Yeşil Yalova da Kapaklı’yı 2-1 ile geçti. Tekirdağ – Yalova maçı 0-0 sona ererken, Bozüyük Vitra – Hendek karşılaşması da 1-1 neticelendi.

“Şenol”a Mürsel “Şeeeenol”a! “2-1” - Resim : 5

“Şenol”a Mürsel “Şeeeenol”a! “2-1” - Resim : 6

“Şenol”a Mürsel “Şeeeenol”a! “2-1” - Resim : 7

“Şenol”a Mürsel “Şeeeenol”a! “2-1” - Resim : 8

Kaynak: Erdem Övüç
Samet Şenol Gebzespor Karamürselspor