Türkiye, Karadağ duvarını ikinci yarıda yıktı! “1-0”

A Millî Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki üçüncü maçında Samsun'da Karadağ ile karşılaştı. Ay Yıldızlılarımız, Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı'nda oynanan maçı İrfan Can Kahveci'nin 69. dakikada attığı golle 1-0 kazandı.

Türkiye, Karadağ duvarını ikinci yarıda yıktı! “1-0”

ÇOK GOL KAÇIRDIK

Türkiye maça Uğurcan Çakır, Mert Müldür, Merih Demiral, Abdülkerim Bardakcı, Ferdi Kadıoğlu, Hakan Çalhanoğlu, Orkun Kökçü, Yunus Akgün, Arda Güler, Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz 11’i ile çıktı. İlk 45 dakikada net pozisyonları harcayan millilerin aradığı gol 69’da geldi. Oyuna dakikalar önce giren Kenan Yıldız ceza sahası içinde buluştuğu topu sol ayağı ile kaleye gönderdi.

14’ÜNDE İZLANDA İLE

Sol kale direğinden dönen topu yine ikinci yarıda oyuna giren İrfan Can Kahveci boş ağlara gönderdi. Kalan sürede Kaan, İrfan ve Orkun ile ikinci gole yaklaşan, Bertuğ ile de penaltı bekleyen millilerimiz skoru korumasını bildi ve mücadeleyi 1-0 kazanarak puanını 7’ye çıkardı ve liderliğini sürdürdü. Günün diğer maçında İzlanda ile Galler 2-2 berabere kaldı. Türkiye dördüncü maçını 14 Ekim’de İzlanda ile deplasmanda oynayacak.

Türkiye, Karadağ duvarını ikinci yarıda yıktı! “1-0” - Resim : 1

Kaynak: HABER MERKEZİ
UEFA Uluslar B Ligi Karadağ A Millî Takımı