Yavuzspor da Hereke Stadı'na isyan etti!

Bu akşam oynanan ve Yavuzspor'un 85. dakikada Serkan Kansoy'un attığı golle 1-0 kazandığı Hereke Yıldız mücadelesinin ardından Yavuzsporlu futbolcular, Herekeliler gibi Hereke Stadı'na isyan etti.

Yavuzspor da Hereke Stadı'na isyan etti!

KARANLIKTA MAÇ!

1. Amatör Lig D Grubu'nda haftanın kritik mücadelesinde Hereke Yıldızspor ile Yavuzspor, Hereke Stadı'na karşı karşıya geldi. Yavuzspor maçı Serkan Kansoy'un golüyle 1-0 kazandı ve 4 maç sonunda puanını 10'a çıkardı. Yavuzsporlu futbolcular sakatlanmadıkları için kendilerini daha şanslı hissettiklerini belirtti.

DUA EDİYORUZ

Nokta Gazetesi'ne konuşan Yavuzspor futbol takımı ortak bir görüş bildirerek şu ifadelere yer verdiler: Maçı kazandık ve 3 puanı aldık. Normalde sevinmemiz lazım çünkü çok zor bir deplasmandan galibiyetle döndük ancak bizi daha da mutlu eden konu maçı sakatlanmadan tamamlamamızdı. Biz hayatımızda bu kadar kötü bir sahada ve bu kadar karanlık bir ortamda maç yapmadık.

HEREKELİLER ADINA ÇOK ÜZGÜNÜZ

Gerçekten birbirimizi görmeden top oynadık. Bir de kötü bir top vardı ve doğru düzgün oyun da oynanamadı. Samimiyetimize inanın Herekeliler adına çok üzgünüz Allah onların yardımcısı olsun. Lütfen burada futbol oynatılmasın, lütfen bu saha ile ilgili mutlaka bir çalışma yapılsın. Yazık günah insan sağlığı bu kadar ucuz değil.

SÜLEYMANOĞLU: SKANDAL

Yavuzspor Genel Kaptanı Buğrahan Süleymanoğlu ise "Futbolcularımız gereğini söyledi. Üzerine söylenecek bir şey yok. Yavuzspor olarak Hereke Stadı'nda maç yapılmasının skandal olduğunu düşünüyoruz. Şunu da merak ediyorum. Neden buraya maç veriliyor? Kimse oynamak istemiyor. Hayret bir şey. Öte yandan Hereke Yıldızspor Kulübü'ne de ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Gerek maç öncesi, gerek maç içi gerekse de maç sonrasında bizleri en iyi şekilde ağırladılar ve dostça uğurladılar. Kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Erdem Övüç
1. Amatör Lig D Grubu Yavuzspor Hereke Yıldız