Yusuf Cihat Çelik galibiyeti Markao’ya armağan etti

İstanbulspor maçının en etkili futbolcularından birisi olan Yusuf Cihat Çelik maçın ardından yaptığı açıklamada alınan galibiyeti Markao’ya hediye ettiklerini ifade etti.

Yusuf Cihat Çelik galibiyeti Markao’ya armağan etti

HAK ETTİĞİMİZİ ALDIK

Yusuf Cihat önemli bir galibiyet elde ettiklerini belitti ve şu şekilde konuştu: Öncelikle aldığımız 3 puanı Markao’ya armağan etmek istiyorum. Arkadaşımız maalesef talihsiz bir sakatlık geçirdi. Ona da buradan geçmiş olsun diyorum. İstanbulspor gerçekten çok iyi bir takım. Sahaya iyi yayılıyor ve güzel futbol oynamaya çalışıyorlar. Rakibimizi çok iyi analiz ettik. Nasıl oynamamız gerekiyorsa o şekilde oynadık. Maçı kazandık ve lider olduk. Hak ettiğimiz liderliği sonunda aldık. Umarım bundan sonrası da böyle devam eder ve seneye Süper Lig’de mücadele edebiliriz.

GÜZEL BİR GALİBİYETTİ

Maça baktığımızda kesinlikle bu koşular ve mücadele tesadüf değil. Hafta bu maç özelinde D
De boş koridor koşularına çok çalıştık. Şanlıurfa maçında bu konuda çok eksik kalmıştık. O yüzden hafta içi çok iyi analizler yaparak çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Dediğim gibi İstanbulspor’un koridorlarda boşluk vereceğini biliyorduk. Attığım gol ve yaptığım asist tesadüf değil, çalışılmış bir şeydi. Gole gelecek olursa da, takımca beraber güzel bir gole imza attık. Pedrinho çok özel bir futbolcu. Attığı pasta da bunu belli etti. Golü atmak bana nasip oldu. Bu yüzden çok mutluyum, umarım böyle devam ederiz. Attığım golü yeni doğmuş kızıma hediye ediyorum.

Kaynak: Erdem Övüç
Kocaelispor Spor Yusuf Cihat Çelik İstanbulspor