Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sporun ve sporunun dilinden anlayan başkan: Kayıhan Kayı!

Zafer Partisi Gölcük İlçe Başkanı ve aynı zamanda eski bir futbolcu olan Kayıhan Kayı haftalık olağan açıklamasında amatör futboldaki saha sorununun sezon başlamadan çözülmesi gerektiğini ifade etti.

Zafer Partisi Gölcük İlçe

AYNI SAHADA 4 TAKIM!

Önemli açıklamalara imza atan Başkan Kayı şu ifadelere yer verdi: Gölcük’te 15’in üzerinde amatör futbol kulübü var ve bunların 10 tanesi antrenmanlarını Kavaklı sahasında yapıyor. Kavaklı sahası bu konuda çok yetersiz kalıyor. Saha aynı anda 2 kulübe birden veriliyor ancak küçük yaş grupları ile birlikte saha içinde 3-4 takım da olabiliyor. Amatör futbolu bu şekilde mi destekliyorsunuz?

UTANMIYOR MUSUNUZ?

Lafa geldiğinde amatör branşlara destek veriyoruz derler icraata gelince yaşanan sorunları duymazdan gelirler. İlgili kurumlara soruyorum… Bir sahaya 10 futbol kulübünün A takımını, bunların alt yaş branşlarını sıkıştırmaya utanmıyor musunuz? Bu şekilde mi gençleri uyuşturucudan, kötü alışkanlıklardan uzak tutacaksınız? Kavaklı sahasında m2 ye 11 kişi düşüyor’

15 GÜNE ANTRENMANLAR BAŞLIYOR

Kulüplerin bu sezon bu sorunu yaşamaması için Kavaklı’ya bir an önce profesyonel boyutlarda bir suni çim saha daha yapılmasını isteyen Kayı; “Stadın arkasında bulunan Gölcükspor’un kullandığı çim sahayı suni çime çevireceklerdi. Bu 2 senedir konuşulan ancak bir türlü icraata geçmeyen bir konu. Yazık günah, kulüplerimiz bir dünya para harcıyor, antrenörler futbolcular alın teri döküyor. Bu emeklerinin karşılığını beklemek hepimizin hakkı” ifadeleri ile sözlerini tamamladı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Çorum Futbol Kulübü - Kocaelispor:
Sıradaki Haber Çorum Futbol Kulübü – Kocaelispor: 0-2 “Foto Galeri – Ali Köksal”