Squid Game 2. sezon ne zaman yayınlanacak? Yeni sezon ne zaman başlayacak?

Squid Game 2. sezon ne zaman yayınlanacak? Yeni sezon ne zaman başlayacak?

Squid Game dizisinin heyecanla beklenen 2. sezon tarihi nihayet açıklandı. Diziseverler, ilk sezonun ardından yepyeni ölümcül oyunlar ve zorlu sınavlarla dolu devam sezonunu merakla bekliyor. İşte, Squid Game 2. sezonunun ne zaman yayınlanacağına dair detaylar...

Squid Game dizisinde başrolde yer alan Lee Jung-jae, 2. sezon çekimlerinin ilk sezona göre daha uzun süreceğini geçtiğimiz aylarda açıklamıştı. Merakla beklenen 2. sezonun tarihiyle ilgili sonunda yeni bir açıklama geldi.

Buna göre; Squid Game dizisinin 2. sezonu, 2023 Kasım ayında izleyicilerle buluşacak. Ancak, dizinin tam olarak hangi gün yayınlanacağı henüz netlik kazanmış değil.

Squid Game'in Konusu Nedir?

Squid kelimesinin Türkçe karşılığı "kalamar"dır, Game ise "oyun" anlamına gelir. Yani Squid Game'in Türkçe karşılığı "Kalamar Oyunu" demektir. Gerilim ve drama türündeki dizi, maddi sıkıntıları olan yüzlerce kişinin bir davetle bir ölüm oyununa katılmasını konu alıyor. Oyunun cazibesi, kazananın 40 milyon dolarlık büyük ödülü alacak olmasıdır. Oyuncular, rakiplerini elemek ve hayatta kalmak için mücadele ederler. 2. sezon, ilk sezonun başarılarına devam ederek izleyicilere yeni sürprizler ve aksiyon dolu anlar sunmaya hazırlanıyor.