Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SSK, BAĞKUR EMEKLİ MEMUR TEMMUZ ZAMMI SON DAKİKA: En Düşük Emekli Maaşı Ne Kadar Olacak? Temmuz İşçi Memur Emekli Zam Tablosu

Hayat şartlarının iyice zorlandığı bugünlerde temmuz ayı iple çekilmeye başladı. Yılda iki kez zam gören SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı maaşlarında temmuz zammı beklenmeye başladı. Enflasyon tutarına ek seyyanen refah payı artışı beklentisi oluşurken en düşük emekli maaşı ne kadar olacak tek tek hesaplandı. İşte memur emeklisi temmuz zammı tablosu..

Hayat şartlarının iyice zorlandığı

Milyonların gündeminde ilk sırada yer alan emekli son dakika haberleri bugün belli oldu. Temmuz ayına sayılı gün kala maaş zammı hesapları yoğunlaştı. 3 Temmuz Çarşamba günü açıklanacak olan TÜİK Haziran ayı enflasyon rakamı beklenirken maaş hesapları başladı. SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı maaşı alan emeklilerin temmuz zam oranı beklentileri artırdı. Emeklileri üzen haber Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’dan geldi. Peki, en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? 2024 emekli memur zammı ne kadar olacak? İşte işçi ve memur emekli maaş zammı..

SSK, BAĞKUR EMEKLİ MEMUR ZAMMI NE KADAR OLACAK?

TÜİK Haziran ayı enflasyon rakamları 3 Temmuz Çarşamba günü saat 10.00 olduğunda açıklanacak. Haziran verisinin eklenmesiyle 6 aylık zam oranı netleşecek. 2024 memur emeklisi temmuz zammı enflasyona pararlel olarak aylık bazda 2,5 ya da 3 olarak açıklanması bekleniyor. Mevcut durumda yüzde 22,72 olan 5 aylık enflasyon rakamına haziran ayı da eklenince emekli maaşlarındaki kesin rakam ortaya çıkacak.

EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI NE KADAR OLACAK?

En düşük emekli maaşı ne kadar olacak şu an 10.000 TL olarak ödenen en düşük emekli aylığı temmuz ayında 12,600 TL bandına çıkarılacağı düşünülüyor. Temmuz zammında emeklinin hanesine yazılacak olan zam oranı yüzde 25 – 26 seviyesinde olursa en düşük emekli maaşı 12.500 ya da 12.600 TL seviyesinde olacak.