SSK, BAĞKUR, EMEKLİ SANDIĞI İKRAMİYE SORGULAMA 2024: 3000 TL Bayram İkramiye Yattı Mı? Emekli İkramiye Ödeme Günleri

Dini bayramlarda ikramiye alan emeklilerin ödemeleri başladı. Kurban Bayramı öncesi 3000 TL emekli bayram ikramiyesi bekleyen emeklerin ödemeleri yapılmaya başladı. Peki, emekli sandığı bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emekli ikramiye ödeme günleri 2024..

SSK, BAĞKUR, EMEKLİ SANDIĞI İKRAMİYE SORGULAMA 2024: 3000 TL Bayram İkramiye Yattı Mı? Emekli İkramiye Ödeme Günleri

Milyonlarca vatandaşın dört gözle beklediği bayram ikramiye ne zaman yatacak belli oldu. Kabine Toplantısı ardından ulusa seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan SSK, Bağkur, Emekli Sandığı bayram ikramiyesi ne zaman yatacak açıklaması yaptı. Bu yıl 16-17-18-19 Haziran günleri kutlanacak olan Kurban Bayramı öncesi ödeme takvimi netleşti. Peki, SSK bayram ikramiyesi yattı mı? Bağkur bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? İşe emekli ikramiye ödeme günleri 2024..

SSK, BAĞKUR, EMEKLİ SANDIĞI İKRAMİYE NE ZAMAN YATACAK?

-4C (Emekli Sandığı) kapsamındaki emekliler 10 Haziran 2024 tarihinde bayram ikramiyesi alacak.

-4B (Bağ-Kur) kapsamındaki emekliler 11 Haziran 2024 tarihinde bayram ikramiyesi alacak.

-4A (SSK) kapsamındaki emekliler 12-13-14 Haziran 2024 günlerinde bayram ikramiyesi alacak.

EMEKLİ KURBAN BAYRAMI İKRAMİYE SORGULAMA

Emekli bayram ikramiyesi sorgulama için maaş aldığınız bankanın telefondaki uygulamasına giriş yapın. 3000 TL kurban bayramı ikramiyesinin yatıp yatmadığını e-Devlet sistemi üzerinden de öğrenebilirsiniz. Sosyal Güvenlik Kurumu sayfası üzerinden T.C. kimlik numarası ve şifresiyle sisteme giriş yapın. Karşınıza çıkan ekranda sağ üst bölümdeki arama çubuğuna Emekliler İçin Bayram İkramiyesi ve Seyyanen Ödeme Sorgulama yazıp arayın.

Kaynak: Şermin Temur