Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Staj mağdurları Ankara’da

Staj ve Çıraklık Sigorta Mağdurları Federasyon Başkanı Selçuk Aydın, staj mağdurlarının sorunlarını dile getirmek için Ankara’ya gitti.

Staj ve Çıraklık Sigorta

Selçuk Aydın, Ankara Staj ve Çıraklık Sigorta Mağdurları Dernek Başkanı Ferhat Salman ile birlikte Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde yapılan 15 Temmuz anma törenlerine katıldı. MEHAydın, burada muhatap bakanlarla görüşme yaparak, mağduriyetlerin giderilmesi için taleplerini anlattı.

“RESMİ GAZETE’DE GÖRENE KADAR”

Cumhurbaşkanlığı’nda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ile görüşen Aydın, staj mağdurlarının sorunlarını bakanlara aktardı. Staj ve çıraklık mağduriyeti bitinceye ve kararı Resmi Gazete’de görene kadar mücadele süreceğini açıklayan Federasyon Başkanı Aydın, arkadaşlarıyla birlikte birlik ve beraberlik için çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti.

BAŞKANLAR KATILDI

Programa Sakarya Dernek Başkanı Fatma Canan Küsmez, Gaziantep Dernek Başkanı Müslüm Alagöz, Kayseri Dernek Başkanı Kubilay Albayrak, Bursa Dernek Başkanı Fatih Yeniay da eşlik etti.