Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları 1 Mayıs’ta sesini duyuracak

Kocaeli Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Derneği üyeleri, Hak İş Sendikası’nın önderliğinde 1 Mayıs’ta saat 12:30’da İzmit Sekapark’ta toplanacak.

Kocaeli Staj ve Çıraklık

Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları, dernek üyeleri tarafından 1 Mayıs etkinliğinde gündeme taşınacak. Emeklilik haklarının geçersiz hale getirilmesi ve yaşça büyük olmalarına rağmen yaşıtlarından önce emekli olmaları vaadiyle kandırılmaları, derneğin öncelikli gündem maddelerinden biri olacak. Etkinlik 1 Mayıs İşçi Bayramı’nda saat 12.30’da Seka Park’ta düzenlenecek.

SEKA PARK’TA

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, Kocaeli’de yapacakları 1 Mayıs kutlamalarında, çalışma hayatının önemli gündem maddelerinden vergi, hayat pahalılığı ve sendikal örgütlenmenin önündeki engellerin kaldırılması gibi birçok konuyu gündeme getireceklerini bildirdi. Arslan, yaptığı yazılı açıklamada, Konfederasyon Yönetim Kurulunun, her yıl kitlesel olarak ayrı bir ilde kutladıkları 1 Mayıs Uluslararası Birlik Mücadele ve Dayanışma Gününü bu yıl Seka Park’ta saat 12.30’da gerçekleştirme kararı aldığını belirtti.