Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

STAR TV CANLI Yalı Çapkını 53 Bölüm İzle! Yalı Çapkını 53 Bölüm İzle Full HD Tek Parça! Star TV CANLI YAYIN Yalı Çapkını 53 Bölüm İzle Youtube

Yalı Çapkını Seyran’ın canlı yayına çıkıp Korhan ailesine dair her şeyi anlatmasıyla olayların seyri değişti. 12 Ocak Cuma günü yayınlanan Yalı Çapkını yeni bölümde, “Benim Bir Oğlum Yok!” nidası geldi. Star TV canlı yayın Yalı Çapkını 53 bölüm takip eden izleyiciler gözlerini Seyran’a çevirdi. Peki, Yalı Çapkını Seyran hamile mi? İşte merak edilen Star TV canlı Yalı Çapkını 53 bölüm izle ekranı..

Her hafta cuma günleri ekrandaki yerini alan Yalı Çapkını dizisi oyuncuları bir yeni bölümde daha bir araya geldi. 12 Ocak Cuma günü yayına giren Star TV canlı yayın Yalı Çapkını 53 bölüm bekleyen izleyiciler şok üstüne şok yaşadı. Son bölümde Ferit ve Seyran restleşmesi ardından büyük sır ortaya çıktı. Tüm dengelerin şaştığı Yalı Çapkını Seyran hamile mi belli oldu. Yalı Çapkını yeni bölüme Seyran ve Ferit aşkını tamamen bitiren Nevra sürprizi damga vurdu. 12 Ocak Cuma günü saatler 20.00 olduğunda yeni bölümü yayınlanan Yalı Çapkını 53 bölüm izlemek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz. Yalı Çapkını 53 bölüm izle full hd tek parça ekranını kaçırmayın. İşte Star TV canlı Yalı Çapkını 53 bölüm izle ekranı..

YALI ÇAPKINI 53 BÖLÜM İZLE FULL HD TEK PARÇA EKRANI İÇİN BURAYA TIKLAYIN

STAR TV CANLI YALI ÇAPKINI 53 BÖLÜM İZLE

Star TV canlı Yalı Çapkını 53 bölüm izle ekranı geldi. 12 Ocak Cuma günü yayınlanan Yalı Çapkını yeni bölümde restler çekildi. Ferit Seyran’dan, Seyran tüm Korhan ailesinden intikam almak için yemin etti. Yalı Çapkını yeni bölümde Korhan ağadan, “Bir günde temizlenemeyecek büyük bir leke çaldı bu kız hepimize” sözü geldi. Ferit’in yaptıkları karşısında Seyran’ı savunan annesi Gülgün tarafını seçti. Oğlu Ferit’e karşı Seyran’ı seçen Gülgün’den, “Benim bir oğlum yok” çıkışı gelince herkes şaştı kaldı. Korhanların varisi olan Ferit’in marka imzası olay oldu. Arkasına Nevra’yı alan Ferit’e, “Bu sefer işin baya zor” dedi ve yakınlaşma başladı. Kızlarının hayatını cehenneme çeviren Kazım ağa bu sefer şaşılan bir olaya imza attı ve Seyran’ın yanında olduğunu söyledi. Hem Ferit hem de ailesinden intikam almak için ihaleyi büyüten Seyran’ın hamile olduğunu öğrenmesiyle tüm seyir değişti. Tüm bunlar ve daha fazlası bu akşam Yalı Çapkını 53 bölümde..

YALI ÇAPKINI OYUNCULARI İSİMLERİ 

Yalı Çapkını oyuncuları isimleri Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer , Gülçin Şantırcıoğlu, Diren Polatoğulları, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Binnur Kaya, Tarık Emir Tekin, Ersin Arıcı, Beril Pozam, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Toprak Sağlam gibi isimler var.

DİĞER VİDEOLAR