Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Starbucks eylemini yapan isimden açıklama: Başka yerde olsa bir tarafına…

Starbucks’ta oturan vatandaşların kahvelerini önünden zorla alarak döken Uğur Koç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Başka ortamda yapsalar o bardakları bir taraflarına sokardım” dedi.

Starbucks'ta oturan vatandaşların kahvelerini

Gazze’de okul, hastane ve diğer kamu binalarına saldırılar dünya kamuoyunda da tepki çekerken İsrail’e desteğini açıklayan ve İsrail menşeli ürünlere yönelik boykotlar devam ediyor. Türkiye’de de birçok ilde bu şirket ve ürünlere boykotlar devam ederken İzmit’te bir grup, Starbucks’ta protesto gerçekleştirdi. İzmit’te Outlet Center’da çekilen görüntülerde Starbucks’ta oturanlara tepki gösteren bir grup, müşterilerin kahvelerini zorla alarak yere döktü.

“SORUŞTURMA BAŞLATILDI”

Kısa sürede yayılan görüntü sosyal medyada gündem oldu. Starbucks’ta oturanların içeceklerini yere döken kişiler hakkında ‘Mala zarar verme’ ve ‘Tehdit’ suçlarından soruşturma başlatıldığı duyuruldu. Görüntülerde masalardan içeçek bardaklarını toplayıp fırlatan Uğur Koç sosyal medya hesabından konu ile ilgili açıklama yaptı. Koç, masada bulunan kişilerin kendileri ile dalga geçtiğini iddia ederek ‘cezam neyse ödemeye hazırım’ dedi.

“BİR TARAFLARINA..”

Koç paylaşımında, “Biz oraya sadece protesto için gitmiştik. Bütün masalar protesto sonunda bizi alkışlayıp mekanı terk etti. Yalnız bu arkadaşlar alay edip bizi aşağıladı. Bu yaptıklarını başka bir ortamda yapsalar o bardakları bir taraflarına sokardım ama Filistin davasına zarar vermemek adına sadece kahvelerini yere attım. Cezam neyse ödemeye hazırım. Şeref duyarım Ebu Ubeyde’ye selam olsu” dedi.

Starbucks’taki İsrail protestosuna soruşturma

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş
Sıradaki Haber Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ermenistan Başbakanı Paşinyan’ı kabul etti